Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Σοκ, έκπληξη και συγκίνηση έδωσε στην οικογένειά της δύο χρόνια μετά το θάνατό της! Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου! - (VIDEO)

Ένας ραδιοφωνικός σταθμός, στην Αμερική, τα τελευταία 20 χρόνια, πραγματοποιεί τις ευχές των ακροατών του ή τουλάχιστον όσες μπορεί. Αλλά το γράμμα που έλαβαν φέτος οι παραγωγοί του, ήταν κάτι που πραγματικά δεν περίμεναν πως θα τους γεμίσει με τόση συγκίνηση.

Η Μπρέντα Σμιτζ (Brenda Schmitz) μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 46 ετών, πριν από δύο χρόνια.

“Πριν από μία εβδομάδα λάβαμε με μέιλ το γράμμα. Αυτό το πράγμα το κάνουμε τα τελευταία 20 χρόνια και δεν έχουμε δει ποτέ τέτοια ευχή” δήλωσε η παραγωγός της εκπομπής.

Η Μπρέντα ήθελε ο σταθμός να κάνει κάτι εξαιρετικό για τον σύζυγο και τα παιδιά της, αφού εκείνη είχε φύγει από τη ζωή.

Έτσι λοιπόν ο Ντέιβιντ, ο σύζυγός της, προσκαλέστηκε στο σταθμό, χωρίς να ξέρει τίποτα παραπάνω. Όταν έφτασε προσπάθησε να κρατήσει τα δάκρυά του, μόλις οι παραγωγοί ξεκίνησαν να διαβάζουν το γράμμα της νεκρής γυναίκας του.

“Γεια σας,

λέγομαι Μπρέντα Σμιτζ. Όταν θα λάβετε αυτό το γράμμα, θα έχω χάσει τη μάχη μου με τον καρκίνο”

Η γυναίκα είχε δώσει σε κάποιον φίλο το γράμμα, μαζί με συγκεκριμένες οδηγίες. Ο φίλος παραμένει ανώνυμος, ενώ η προϋπόθεση της παράδοσής του ήταν να γίνει μόνο όταν ο Ντέιβιντ θα μοιράζεται ήδη τη ζωή του με κάποια άλλη γυναίκα.

“Έχω μία ευχή για τον Ντέιβιντ, τα αγόρια και τη γυναίκα που ίσως κι εκείνη να έχει παιδιά. Θέλω να ξέρουν ότι τους αγαπάω πάρα πολύ και θέλω πάντα να νιώθουν ασφαλείς σε αυτόν το δύσκολο κόσμο που ζουν”.

Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι ευχές. Ζήτησε από τον άνδρα της να φροντίζει τη νέα του σύντροφο, ενώ σε εκείνη έγραψε

“Σε ευχαριστώ πολύ. Σε αγαπάω, όποια και να είσαι”.

Ζήτησε από όλη την οικογένεια να πάνε ένα ταξίδι σε ένα μέρος μαγικό, κάπου που θα μπορούν “να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα θυμούνται για πάντα”.

O Ντέιβιντ με τη σύντροφό του Τζέιν και τα παιδιά τους, σε πρόσφατη φωτογραφία


Στο τέλος του γράμματος η Μπρέντα είχε μία ακόμα επιθυμία να εκφράσει και αυτή αφορούσε στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που την φρόντισαν το τελευταίο διάστημα της ζωής της. Ζήτησε ειδικά για αυτούς να μη δουλέψουν τη νύχτα των Χριστουγέννων “για όλη τη συμπαράσταση που δίνουν στους καρκινοπαθείς κάθε μέρα”.

Χάρη στην οικονομική υποστήριξη μικρών επιχειρήσεων της περιοχής, ο σταθμός κατάφερε να πραγματοποιήσει και τις τρεις ευχές της.

“Δεν υπήρχε στεγνό μάτι στο στούντιο, από τη στιγμή που ανοίξαμε το γράμμα. Πραγματικά μας ενέπνευσε να κάνουμε κάτι για αυτήν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε τις ευχές της πραγματικότητα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε στη μνήμη της, γιατί η Μπρέντα πραγματικά το άξιζε.



Πηγή: Newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου