Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Πρέμιερ Λιγκ: Τα κανόνια ακόμα βροντούν

Ένα δεκάλεπτο της οργής έφτασε στην Άρσεναλ προκειμένου να στείλει ηχηρό μήνυμα πως δεν ξόφλησε από τις τελευταίες αποτυχίες καθώς κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ. 

Τα «σφυριά» ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με τον Κόουλ, όμως όταν ανέβασε στροφές η ομάδα του Βενγκέρ δεν είχαν απαντήσεις. 

Τη δουλειά για την ανατροπή ανέλαβαν οι Γουόλκοτ και Ποντόλσκι με τον πρώτο αφού ισοφάρισε με χλιαρό σουτ και λάθος του Άτριαν στο 68’, να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γερμανού στο 71’. 

Από δημιουργός έγινε εκτελεστής ο Ποντόλσκι και έτσι στο 79’ με δυνατό σουτ σφράγισε τη νίκη της Άρσεναλ που την κρατά στην κορυφή.

Από κοντά παραμένει η Τσέλσι που κέρδισε 1-0 τη Σουόνσι χωρίς να εντυπωσιάσει και με τον Εντέν Αζάρ να δίνει τη λύση στο 29'.

Γκέλες για Τότεναμ (1-1 με Γουέστ Μπρομ) και Έβερτον (ήττα 1-0 από Σάντερλαντ) με τις δυο ομάδες να απομακρύνονται. 

Για τους «πετεινούς» σκόραρε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ο Έρικσεν για να έρθει ο Όλσον να εκμεταλλευτεί σύγχυση στην περιοχή για να ισοφαρίσει. 

Στο «Γκούντισον Παρκ» το πέναλτι που έφερε αποβολή του Χάουαρτ έκρινε και τον αγώνα από την εύστοχη εκτέλεση του Κι διαμορφώθηκε το τελικό 1-0.

Το σκορ της ημέρας από τη Νιούκαστλ που διέλυσε 5-1 τη Στόουκ που έπαιξε ένα ημίχρονο με εννιά παίκτες, διπλό 2-1 της Φούλαμ στη Νόριτς ενώ εκτός έδρας πανηγύρισαν και οι Σουθάμπτον (3-0 την Κάρτιφ) και Κρύσταλ Πάλας (1-0την Άστον Βίλα).

Source: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου