Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟ LEGION RUN - ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πανικός και αιτήσεις βροχή για το Legion Run το νουμερο ένα παγκόσμιο παιχνίδι αντοχής που έρχεται στη Κύπρο....

Το πιο... διασκεδαστικό, το πιο.... δυναμικό και πιο ανεβασμένο παγκόσμιο παιχνίδι στο κόσμο έρχεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Κυπρο και ήδη οι αιτήσεις πέφτουν βροχή... Είναι κάτι περισσότερο από τρέξιμο, κάτι πολύ δυνατό από εμπειρία ζωής και κάτι που σου ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.




Το Legion Run είναι ένα παιχνίδι - αγώνισμα που θα μπορούσε να ονομάζεται και...υπέρβαση των προσωπικών μας αντοχών, μία πρόκληση και απόδειξη για τον εαυτό μας ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά και γιατί όχι να κερδίσουμε το μεγάλο έπαθλο. Δεν μπορεί όμως να μην πούμε πως είναι και ένας τρόπος διασκέδασης είτε ομαδικός είτε ατομικός όπου η εμπειρία και μόνο σε ολόκληρο τον κόσμο κάνει την νεολαία να θέλει να λαμβάνει μέρος. 

Source :   http://showtime-cy.blogspot.com/





Στην Κύπρο, το Legion Run αρχίζει στις 29 Μαρτίου ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy οι μέχρι στιγμής αιτήσεις ξεπέρασαν τις 2000 ατομικές και ομαδικές.. Μιλάμε για ένα παιχνίδι πρόκλησεις που μέχρι στιγμής έλαβαν μέρος πάνω από 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο σε ένα game που μετράει μόνο τρία χρόνια ζωής. Παιχνίδια με φωτιές, με πάγους, λεγεώνες, DJs διαγωνισμούς, ποτά, φαγητά και.... Lets Do It....

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου