Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0 Καθάρισε η παλιοσειρά!

Η νίκη της χρονιάς για τον ΑΠΟΕΛ που επικράτησε της Ομόνοιας 2-0 και πήρε τεράστια ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μαντούκα και Μοράις το πήραν πάνω τους και έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους.

Α’ Μέρος
Ανοικτό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με τον ΑΠΟΕΛ να είναι καλύτερος, να πιέζει και την Ομόνοια να μετρά τις στιγμές της. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έδωσαν το ρυθμό της αναμέτρησης με τον Αλωνεύτη κινητήριο μοχλό έκαναν ρήγματα και απείλησαν και από στημένα και με πλαγιοκοπήσεις. Η κεφαλιά του Αμορίμ στο 16’ και οι αποκρούσεις του Μορέιρα η πιο κλασική φάση ενώ για την Ομόνοια ο Ασίς είχε την πιο σημαντική στιγμή στο 42’ σε πλασέ εντός περιοχής. Σημειώνεται και η διακοπή του αγώνα για ρίψη κροτίδων από τους οπαδούς της Ομόνοιας.

Β’ Μέρος
Η υπεροχή του ΑΠΟΕΛ καρποφόρησε νωρίς στην επανάληψη με τον Μαντούκα στο 54’ να κάνει το πλασέ και να σκοράρει σε μια φάση που έφερε σύγχυση στην περιοχή της Ομόνοιας. Ο Σαβέφσκι έριξε στον αγώνα τον Πλατινί και απείλησε στο 65’ με σουτ του Σκέμπρι που πέρασε μόλις άουτ. Ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε τις φάσεις του πρώτου μέρους μετά τα γκολ, όμως στο ποδόσφαιρο μετρά η ουσία και στο 74’ ο Μοράις με ένα σουτ από τα… δικά του έκανε το 2-0 και ουσιαστικά έβαλε τέλος στο ντέρμπι. Το υπόλοιπο ήταν ουσιαστικά τυπική διαδικασία.

ΑΠΟΕΛ (Δώνης): Πάρντο, Σέρτζιο, Αντωνιάδης, Ολιβέιρα, Αμορίμ, Μοράις, Βινίσιους, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου(70’ Αρτυματάς), Αλωνεύτης, Μαντούκα

Ομόνοια (Σαβέφσκι): Μορέιρα, Κυριάκου, Σκαραμοτσίνο, Σερφά,Αντράντε, Σοάρες, Λεάντρο(59’ Πλατινί), Ασίς, Σκέμπρι, Μαργκάσα, Γκικίεβιτς

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου