Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

SAD: ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ REALITY... ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ CRYSTAL ICE

Οσες φορές κι αν χρειαστεί εμείς θα το λέμε... Τα ναρκωτικά είναι ο πιο αργός και επώδυνος θάνατος της νεολαίας μας....

Δυστυχώς όμως ένα από τα πιο διάσημα και κυπριακά πρόσωπα που έχουν περάσει από πασίγνωστο τηλεοπτικό realityσύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy αργοπεθαίνει μετά από υπερβολική χρήση του ίσως πιο επικίνδυνου αυτή τη στιγμή παγκόσμιου ναρκωτικού που κατακλύζει και τη Κύπρο μας... Του Crystal Meth...
Πρόκειται για κύπριο πασίγνωστο όνομα ο οποίος όχι μόνο έχει μπει σε ένα από τα πιο πασίγνωστα reality της τηλεόρασης αλλά είχε αφήσει κυριολεκτικά και το στίγμα του.
Το τελευταίο διάστημα όμως, η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή αφού η χλιδάτη ζωή που κάποτε έγινε... μετατράπηκε σε αργός εφιάλτης κάνοντας χρήση της πιο επικίνδυνης ναρκωτικής ουσίας που κυκλοφορεί στη πιάτσα της Κύπρου.




Σύμφωνα με πληροφορίες του ShowTime-cy, το ναρκωτικό που... υποτίθεται σου δίνει... ενέργεια, το crystal meth είναι μια ναρκωτική ουσία που συνδέεται άμεσα με την οικονομική κρίση και μπορεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμες βλάβες στους χρήστες, επισημαίνουν ειδικοί επιστήμονες αλλά και χρήστες για τις επιπτώσεις της συγκεκριμένης ουσίας. Κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και 25 χρόνια. Στην Ελλάδα είναι γνωστή ως ice, meth, sise και sisa ενώ στην Κύπρο... σκέτο crystal ice. Είναι διεγερτική και την αποκαλούν ως "κοκαΐνη των φτωχών". Τα τελευταία δύο χρόνια η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη ή αλλιώς crystal meth διακινείται ευρέως στις πιάτσες των ναρκωτικών ενώ η νεολαία δυστυχώς το προτιμά άσχετα αν η χρήση του... είναι... δολοφονική.



Εδώ και λίγους μήνες το λαμπερό αυτό πρόσωπο της Κύπρου έχει μεταμορφωθεί... σε σκελετωμένη σκιά γυρνώντας από στέκι σε στέκι προκειμένου να προμηθευτεί τον δικό του... αργό θάνατο. Αρκετάπαραμορφωμένος δεν σου θυμίζει σε τίποτα το παλικάρι που κάποτε καμάρωνες στην μικρή οθόνη του γνωστού ριάλιτι που συμμετείχε.... Αδυνατισμένος, με σπασμένο το πρόσωπο του φαίνεται πως... βρίσκεται δυστυχώς ένα βήμα πριν από το θάνατο και κανένας μα κανένας δεν μπορεί να τον... σταματήσει. Γιατί ρε αγόρι μου? Που πήγε η αγάπη που είχε για την ζωή?

Source : http://showtime-cy.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου