Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Κουπόνια σε πολύτεκνες οικογένειες για Χριστουγεννιάτικα ψώνια

Τις πολύτεκνες οικογένειες θα στηρίξει ο Σύνδεσμος Υπεραγορών σε παγκύπρια βάση τις μέρες των γιορτών, προσπάθεια που καταβάλλεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Υπεραγορών Χαράλαμπος Παπαντωνίου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως έχει συμφωνηθεί όπως όλες οι υπεραγορές μέλη του συνδέσμου, ανάλογα με τα υποκαταστήματα που διαθέτει η κάθε αλυσίδα, ενισχύσουν αυτές τις οικογένειες με την έκδοση κουπονιών για τα ψώνια των Χριστουγέννων.

Ο κ. Παπαντωνίου ευχαρίστησε τον Υπουργό Γιώργο Λακκοτρύπη για την ανταπόκριση και συμπαράσταση, σημειώνοντας «ότι αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνει η κοινωνία μας, όλοι έχουν υποχρέωση να στηρίξουν τους αδύνατους».

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία της δικής του υπεραγοράς, είπε ότι στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης οι υπεραγορές τόσο στην Πάφο, όσο και στη Λεμεσό διοργανώνουν από την Πέμπτη εκστρατεία συλλογής τροφίμων που θα ολοκληρωθεί στις 4 Δεκεμβρίου.

Τα τρόφιμα θα προσφερθούν στον Ερυθρό Σταυρό Πάφου και Λεμεσού, στα Κοινωνικά Παντοπωλεία Ύψωνα, Λεμεσού και Πάφου, στη Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη Πάφου και στις οργανώσεις Πολύτεκνων Πάφου και Λεμεσού.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Επαρχιακής Οργάνωσης Πολυτέκνων Λεόντιος Τσιέλεπος ευχαρίστησε το Σύνδεσμο Υπεραγορών και δήλωσε πως χάριν στις υπεραγορές αλλά και στην ευαισθησία που διακατέχει το Υπουργείο Εμπορίου προς τους συνανθρώπους μας οι πολύτεκνες οικογένειες «θα κάνουν Χριστούγεννα».

Ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ, ανέφερε πως στην Επαρχία Πάφου υπάρχουν 4.500 πολύτεκνες οικογένειες, ωστόσο – όπως εξήγησε - αυτές που θα τύχουν στήριξης είναι αυτές που έχουν ανάγκη, που έχουν ανήλικα παιδιά και φοιτητές και στις οποίες δεν εργάζεται ούτε η μητέρα, αλλά ούτε και ο πατέρας.

Ως Επαρχιακή Οργάνωση Πολυτέκνων, κατέληξε ο κ. Τσιέλεπος, «εργαζόμαστε σκληρά για να μην λείψει τίποτα από τις πολύτεκνες οικογένειες που περνούν δύσκολες μέρες».

Source : www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου