Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Πέρεθ: - «Για πάντα εδώ ο Ρονάλντο»

Τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι να αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση θα φοράει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με όσα είπε ο Φλορεντίνο Πέρεθ στα μέλη των «μερένχες».

Ο πρόεδρος της «βασίλισσας» τόνισε πως οι επενδύσεις που γίνονται με την ενίσχυση του ρόστερ πιάνουν τόπο, όπως συνέβη και με τον Γκάρεθ Μπέιλ που χθες πέτυχε τρία γκολ και έδωσε ασίστ για το τέταρτο που έβαλε ο Μπενζεμά.

«Έχουμε μία φανταστική ομάδα με έναν ποδοσφαιριστή που σημαδεύει μία ολόκληρη γενιά. Είμαστε ειλικρινά υπερήφανοι που έχουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα μείνει για το υπόλοιπο της καριέρας του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Παράλληλα, ενισχυθήκαμε με την απόκτηση του Μπέιλ, ο οποίος είχε αναδειχθεί δύο φορές παίκτες της χρονιάς στην Αγγλία. Έτσι, συνεχίζουμε την φιλοσοφία μας, που θέλει τους καλύτερους Ισπανούς με τους καλύτερους από την Ακαδημία μας», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου και στη συνέχεια ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα:

«Πλέον η ομάδα έχει περάσει στα χέρια του Αντσελότι, ο οποίος είναι ένας αναγνωρισμένος προπονητής για τις επιτυχίες του. Έχει την απαραίτητη εμπειρία για να καθοδηγήσει την ομάδα και έχει την αμέριστη βοήθεια του Ζινεντίν Ζιντάν. Η κατάσταση έχει γίνει δύσκολη για αρκετό κόσμο και οι περισσότεροι σύλλογοι δεν ανήκουν πλέον στα μέλη τους. Μόνο τα μέλη του συλλόγου είναι οι ιδιοκτήτες του και αποφασίζουν για αυτόν. Από την πλευρά μας, για ένατη συνεχόμενη χρονιά είμαστε η ομάδα με τα μεγαλύτερα έσοδα στον κόσμο, παρά την οικονομική κρίση που πλήττει την Ισπανία».

Καταλήγοντας, ο Πέρεθ τόνισε: «Είμαστε η πιο αναγνωρισμένη ομάδα, αλλά αυτό μας βοηθάει να γίνουμε πιο δυνατοί και αυξήσουμε την αξία μας. Το πνεύμα της οικογένειας της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκείνο που θέλει να βελτιώνεσαι συνεχώς».

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου