Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ - Δεν αποφεύγονται οι εκλογές…

Το σωματείο του ΑΠΟΕΛ εξέφρασε την πρόθεση του να αναλάβει τα ηνία της εταιρείας μέχρι το Μάιο. Αύριο Δευτέρα λήγει η προθεσμία για δήλωση υποψηφιοτήτων. Οι «γαλαζοκίτρινοι» φαίνεται να οδηγούνται σε εκλογική διαμάχη.

Αναμένουμε την επίσημη υποβολή υποψηφιότητας από πλευράς του σωματείου για να ξεκαθαρίσει και το σκηνικό. Από τη μία ο συνδυασμός του Πρόδορομου Πετρίδη υπόσχεται ότι θα δυναμώσει την ομάδα και θα υπάρξει ουσιαστική ενίσχυση. Από την άλλη ο Χριστόφορος Ποταμίτης είπε ότι υπάρχει συμφωνία με Αγγλοσύριο για την ανάληψη της θέσης του αθλητικού διευθυντή εφόσον εκλεγεί ο συνδυασμός του σωματείου.

Πρόκειται για τον Σαίντ Μουσαλάτι ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος PHD στο Sports Management. Ο Μουσαλάτι όπως δήλωσε και στην εφημερίδα «Goal News» έχει ήδη συναντηθεί και με το Γιώργο Δώνη ενώ τόνίζει ότι έχει έτοιμη λίστα με παίκτες για τον Ιανουάριο. Ο Μουσαλάτι διαμένει μόνιμα στην Αγγλία και φαίνεται να είναι πολύ καλά δικτυωμένος στα κυκλώματα της Premier League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αγγλοσύριου στη «Goal News»:
Για το Γιώργο Δώνη:
«Τον γνωρίζω απο την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής. Μίλησα και μιλώ μαζί του. Τον εκτιμώ απεριόριστα ως προπονητή. Σε περίπτωση που θα εκλεγεί ο συνδυασμός των φίλων μου, θα ΣΓια την ενίσχυση:
«Έχω μιλήσει με κάποιους παίχτες, οι οποίοι δεν θα έλεγαν "όχι" να έρθουν να αγωνιστούν στην Κύπρο και στον ΑΠΟΕΛ. Έχω μιλήσει με ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίστηκε στο Μουντιάλ του 2010, πέρσι αγωνιζόταν στην Μπουντεσλίγκα και είναι επιθετικός».

Source : www.24sports.com.cy


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου