Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Σκότωσε τη γυναίκα του γιατί ίσως τον κόλλησε AIDS

Τον φωτογράφο σύζυγο του ρωσικού τοπ μόντελ Yulia Loshagina, της οποίας το πτώμα βρέθηκε σπασμένο και παραμορφωμένο από το κάψιμο, σε ερημική περιοχή, στα Ουράλια Όρη.

Στο σώμα της είχε πάρα πολλά τραύματα, ενώ το πρόσωπό της ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί, αφού ήταν καμένο.

Ο 37χρονος σύζυγός της θεωρείται από τους αστυνομικούς ο κύριος ύποπτος για το φόνο της. Το 28χρονο τοπ μόντελ, ήταν φορέας του AIDS και πιθανολογείται ο Loshagin να τη σκότωσε λίγο μετά από ένα πολυτελές πάρτι που έκανε το ζευγάρι στη βίλα του, την ημέρα που δολοφονήθηκε η 28χρονη, επειδή του μετέδωσε την αρρώστια.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από δύο χρόνια. Είχαν γνωριστεί σε μία φωτογράφιση που της έκανε ο 37χρονος. Από τη φωτογράφιση εκείνη έγινε το αγαπημένο του μοντέλο και συνεργάστηκαν για πάρα πολλά περιοδικά.



Η Yulia εξαφανίστηκε στις 22 Αυγούστου και η οικογένεια και οι φίλοι της ξεκίνησαν έρευνες, για την ανεύρεσή της αμέσως. Ο φωτογράφος συνέχισε να εργάζεται φυσιολογικά αυτόν τον καιρό.

Ο Mikhail έπεσε σε αντιφάσεις όσες φορές έδωσε κατάθεση, ενώ όταν βρέθηκε το πτώμα της, δεν πήγε για αναγνώριση υποστηρίζοντας ότι είναι πολύ απασχολημένος.

Λίγες μέρες αργότερα έβαλε πωλητήριο στη βίλα τους και συνελήφθη όταν ετοιμαζόταν να φύγει για επαγγελματικό ταξίδι.

Δεν του έχουν αποδοθεί κατηγορίες για το φόνο του μοντέλου, αλλά θεωρείται ότι υπάρχει εμπλοκή του στη δολοφονία της.

Οι φίλοι και οι γνωστοί του κορυφαίου φωτογράφου υποστηρίζουν ότι αποκλείεται να είναι ένοχος, αφού αγαπούσε πάρα πολύ τη σύντροφό του.

“Λατρεύω τη συντροφιά της. Μπορώ 100% να βασιστώ πάνω της και ξέρω ότι ότι και να μου συμβεί εκείνη θα είναι δίπλα μου και θα με στηρίζει” είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Mikhail.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου