Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές στις "50 Αποχρώσεις του Γκρι"

Η αναζήτηση των ηθοποιών που θα υποδυθούν την Anastasia Steele και τον Christian Grey έφθασε στο τέλος της.

Έπειτα από μήνες έντονης φημολογίας όπου πολλά ονόματα ακούστηκαν και οι διαβουλεύσεις ήταν πυρετώδεις, η συγγραφέας της πολυσυζητημένης κι αμφιλεγόμενης τριλογίας E.L. James έφερε τα νέα μέσω twitter: "Καλημέρα σε όλους. Κρατήστε καλά τα καπέλα σας..." έγραψε λίγο πριν ανακοινώσει το μεγάλο νέο.

Έτσι, οι δύο πρωταγωνιστές είναι ο Charlie Hunnam και η Dakota Johnson. Η Dakota είναι κόρη του Don Johnson, διάσημου από τη σειρά "Οι Σκληροί του Μαϊάμι" και της Melanie Griffith. Λέγεται ότι οι παραγωγοί κατέληξαν στη συγκεκριμένη ηθοποιό καθώς αναζητούσαν μία ανερχόμενη σταρ η οποία θα προσομοίαζε στην παρθένα Anastasia που συνάπτει σχέση με τον "κυρίαρχο" Christian Grey.



Από την άλλη πλευρά, ο Charlie είναι Βρετανός ηθοποιός κι έγινε διάσημος από τον ρόλο του στο Sons of Anarchy. Φημολογείται ότι πριν υπογράψει για τον ρόλο, ήθελε οπωσδήποτε να ξέρει ποια θα ήταν η συμπρωταγωνίστριά του. Ο παραγωγός Michael De Luca πόσταρε στο twitter του το σχόλοι ότι οι Dakota και Charlie φάνηκαν να δένουν πολύ μεταξύ τους όταν πέρασαν από οντισιόν μαζί: "Οι οντισιόν ήταν εκπληκτικές. Απίστευτη χημεία!"



Οι δυο τους έπρεπε να κάνουν μία σκηνή μαζί σε βίντεο, ώστε να φανεί πόσο καλά δένουν μεταξύ τους και ο Charlie έκανε πολλά δοκιμαστικά με διάφορες ηθοποιούς, αλλά η Dakota ήταν εκείνη που ταίριαξε απόλυτα μαζί του.
Source: http://www.cytoday.eu

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου