Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Πάολα: Κάλυψε η ίδια την μεταφορά ομογενών για την συναυλία του Μονάχου

Γνωρίζω καλά ότι πολλοί από εσάς-εκεί έξω-με έχετε χαρακτηρίσει σκληρό και άλλες φορές εριστικό εξαιτίας του τρόπου μου. Λυπάμαι πολύ. Έτσι είμαι.

 Άλλωστε είναι προσωπικό blog κι αυτό από μόνο του σημαίνει πώς ανάμεσα σε ρεπορτάζ, αποκαλύψεις και θέματα παραθέτω και τις απόψεις μου. Τις προσωπικές ενστάσεις…θέσεις…παραστάσεις τις οποίες δεν είστε υποχρεωμένοι να ακολουθείτε. Και χαίρομαι που αντιδράτε.

Φροντίζω ωστόσο να αναδεικνύω και πρωτοβουλίες καλλιτεχνών που με συγκινούν. Και η Πάολα με τους συνεργάτες της έκανε και πάλι την διαφορά.

Η τραγουδίστρια ζήτησε από τους διοργανωτές της συναυλίας στο Μόναχο να καλύφθούν τα έξοδα μεταφοράς με λεωφορεία από την Νυρεμβέργη ακόμη και αν χρειαστεί να μειώσει τις αποδοχές της.

Πληροφορίες απο χθες βράδυ ανέφεραν πώς τελικά το αίτημά της εισακούστηκε και στις 5 Οκτώβρη, οι θαυμαστές απο τη Νυρεμβέργη θα ταξιδέψουν δωρεάν με λεωφορεία για το Μόναχο με τα έξοδα καλυμένα απο την ίδια την τραγουδίστρια. Αυτό σημαίνει έμπρακτη ανταπόδωση της αγάπης του κοινού. Αυτό σημαίνει πολλά για την Πάολα.

Μάλιστα αναμένεται μεγάλη προσέλευση καθώς είναι και η εβδομάδα μπύρας στη Βαυαρία και ο κόσμος θα γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα όπου και θα εμφανιστεί. Μαγκιά της!

Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου