Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Θύτες τρεις έφηβοι, θύμα ένας ζητιάνος - Μια υπόθεση σοκ συγκλονίζει τη Βραζιλία!

Προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν βάζοντάς του μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι. Αλλά όταν απέτυχαν, αποφάσισαν να τον θάψουν ζωντανό στην παραλία! Δράστες τρεις νεαροί ηλικίας 18, 17 και 15 ετών. Θύμα τους ένας ζητιάνος, τον οποίο προσπάθησαν να θάψουν ζωντανό στην παραλία της Ιπανέμα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα G1 της βραζιλιάνικης εφημερίδας O Globo.

Αρχικά, οι τρεις νεαροί προσπάθησαν, χωρίς επιτυχία, να πνίξουν το θύμα τους, με μια πλαστική σακούλα. Μετά, έσκαψαν έναν λάκκο στην άμμο της «παραλίας των πλουσίων» και επιχείρησαν να τον θάψουν.

Ευτυχώς, η αστυνομία έφτασε εγκαίρως για να τους συλλάβει. Ο ζητιάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο 18χρονος χρεώνεται με κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας, ενώ οι δύο φίλοι του, θα οδηγηθούν για συνέργεια, σε δικαστήριο ανηλίκων.

Το Ρίο ντε Τζανέιρο, η πόλη που θα φιλοξενήσει το καλοκαίρι το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016, έχει ξεκινήσει μια μεγάλη εκστρατεία για την καταπολέμηση της βίας, ιδίως στις φτωχές συνοικίες όπου επί σειρά δεκαετιών είναι στον έλεγχο των εμπόρων ναρκωτικών και των παρα-αστυνομικών ομάδων πολιτοφυλακής.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου