Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Στην Ελλάδα θα βαφτίσει τα δίδυμα η Καλομοίρα

Μπορεί η Καλομοίρα να μην επισκέφτηκε φέτος το καλοκαίρι την Ελλάδα, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να μας έρθει… οικογενειακώς τον Οκτώβριο για να οργανώσει τη βάφτιση των γιων της.

Η Καλομοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης, το σκέφτονταν πολύ σοβαρά να κάνουν τη βάφτιση των παιδιών τους στην Ελλάδα και μάλλον από ότι φαίνεται το πήραν απόφαση.

Η βάφτιση λοιπόν θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι στο χωριό της Καλομοίρας, τα Νιάτα Λακωνίας και το ζευγάρι θα έρθει τον επόμενο μήνα για να τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες από νωρίς.

Μάλιστα είναι πολύ πιθανόν η Καλομοίρα να ηχογραφήσει και το καινούργιο της τραγούδι.
Φίλοι του ζευγαριού λένε ότι μπορεί το Καλομοιράκι να έχει αφοσιωθεί στους γιους της, τον Νικολάκη και τον Δημητράκη, όμως δεν έχει ξεγράψει τη μουσική.

Φέτος το καλοκαίρι μάλιστα στην Ελλάδα ήρθε μόνος του ο Γιώργος και έμεινε μόνο πέντε μέρες, αφού τα δίδυμα ήταν πολύ μικρά και η Καλομοίρα δεν ήθελε να τα ταλαιπωρήσει.

Στην Ουάσινγκτον πάντως η οικογένεια Μπούσαλη περνάει καταπληκτικά, κάνοντας βόλτες και απολαμβάνοντας οικογενειακά γεύματα σε εστιατόρια της πόλης.

Πηγή: http://www.ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου