Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Απόπειρα φόνου στο Δασάκι- Νέες αποκαλύψεις για την μυστηριώδη υπόθεση!

Άφαντοι παραμένουν οι δράστες που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον 31χρονο Ιρανό, τις μεταμεσονύχτιες ώρες του Σαββάτου, στην περιοχή Δασούδι της Λεμεσού. Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει και τη μεταφορά του θύματος σε ιδιωτική κλινική και ακολούθως στο Νοσοκομείο, από οικία του πρόσωπα ,που αφού τον μετέφεραν εξαφανίστηκαν.

Συνεχίζονται οι έρευνες και οι ανακρίσεις της αστυνομίας, για εντοπισμό των αγνώστων που αφού μαχαίρωσαν τέσσερεις φορές ,τον 31χρονο Ιρανό, του έκλεψαν το τσαντάκι ,τον άφησαν αιμόφυρτο σε παγκάκι και εξαφανίστηκαν. Ο αλλοδαπός άντρας που δέχθηκε επίθεση νοσηλεύεται από χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού σε κρίσιμη κατάσταση, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Η απόπειρα φόνου εναντίον του Ιρανού , συνέβη ξημερώματα Κυριακής στην περιοχή Δασούδι στη Λεμεσό, όταν, σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, ενώ περπατούσε τρία άγνωστα πρόσωπα , στάθμευσαν δίπλα του , κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και αφού του επιτέθηκαν, του κάρφωσαν τέσσερεις μαχαιριές , του πήραν το τσαντάκι και εξαφανίστηκαν.
Όπως δήλωσε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννης Σωτηριάδης, σύμφωνα με τα ίχνη του αίματος, το θύμα μετά την επίθεση , διασταύρωσε τον παραλιακό δρόμο, εισήλθε στο Δασούδι και τρέχοντας στον πεζόδρομο κατέληξε αιμόφυρτος σε παγκάκι.

Ο Ιρανός εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από δύο άτομα τα οποία εικάζεται ότι έχουν φιλική σχέση μαζί του και ήταν αυτοί που τον μετέφεραν σε ιδιωτική κλινική. Μυστήριο προκαλεί το γεγονός ότι, τα δύο πρόσωπα μετέφεραν το θύμα στο νοσοκομείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Πηγή: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου