Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Γάλλοι τουρίστες έλυσαν τις διαφορές τους στο δρόμο

Ένα ασυνήθιστο θέαμα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες το μεσημέρι, όσοι έτυχε να κυκλοφορούν στον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας.

Δύο αυτοκίνητα με επιβάτες νεαρούς γάλλους επισκέπτες στην Κύπρο, συγκρούονταν με σφοδρότητα, σκόπιμα κι επανηλειμμένα επί του κόμβου.

Οι εμπλεκόμενοι στο «ασυνήθιστο παιχνίδι» επί του οδοστρώματος, γνωστοί μεταξύ τους, αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους στο δρόμο, χρησιμοποιώντας τα αυτοκίνητα ενοικιάσεως στα οποία επέβαιναν.

Στο ένα αυτοκίνητο «Ζ», που ερχόταν από Λευκωσία, έχοντας προορισμό την Πάφο με οδηγό 23χρονο Γάλλο και συνεπιβάτες 3 ομοεθνείς του. Το δεύτερο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 21χρονος Γάλλος με 3 επίσης, ομοεθνείς του συνεπιβάτες, βρισκόταν σε κυκλική πορεία επί του κόμβου Η συνάντηση των δύο οχημάτων αποδείχτηκε επεισοδιακή και άκρως επικίνδυνη.

Ο ένας οδηγός χτύπησε σκόπιμα με το όχημά του το αυτοκίνητο των συμπατριωτών του. Δεν σταμάτησε όμως στο πρώτο χτύπημα. Ενώ το αυτοκίνητο ολίσθαινε επί του οδοστρώματος, συνέχιζε να συγκρούεται μαζί του. Το αυτοκίνητο που δέχτηκε την επίθεση, κυριολεκτικά διαλύθηκε. Κανένας από τους επιβάτες του δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ούτε ευτυχώς κάποιος από τους διερχόμενους οδηγούς εκείνη την ώρα από τον κόμβο.

Ο οδηγός που προκάλεσε το ασυνήθιστο ατύχημα, έσπευσε να εξαφανιστεί εγκαταλείποντας το χτυπημένο αυτοκίνητο ενοικιάσεως σε σημείο του αυτοκινητόδρομου. Σε βάρος του Γάλλου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται από την Αστυνομία.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο ένα όχημα υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τις 5 χιλιάδες ευρώ, ενώ στο δεύτερο εκτιμήθηκαν στα 600 ευρώ.
Οι νεαροί Γάλλοι τουρίστες είχαν έρθει πριν από ένα δεκαήμερο στην Κύπρο και διέμειναν σε ξενώνα της Πάφου. Είχαν προγραμματίσει να αναχωρήσουν μεθαύριο Πέμπτη για την πατρίδα τους, αλλά αυτό θεωρείται αμφίβολο μετά τα ποινικά αδικήματα που εκκρεμούν σε βάρος τους.

Source: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου