Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ο Λώρης πάει... κινηματογράφο

Την τύχη του στον κινηματογράφο ετοιμάζεται να δοκιμάσει ο Λώρης Λοϊζίδης, ο οποίος άφησε (για λίγο) την τηλεόραση μετά την αποχώρησή του από τη σατιρική εκπομπή «Πατάτες». Ο γνωστός ηθοποιός γράφει πυρετωδώς αυτή την περίοδο το σενάριο μιας σατιρικής ταινίας που θα γίνει από την εταιρεία Koumides Productions.

Ποιο είναι το στόρι της ταινίας; Σύμφωνα με τον σεναριογράφο, θα έχει να κάνει με ένα ζευγάρι που λόγω οικονομικής κρίσης χάνει τα πάντα και μένει στο δρόμο. Πρόκειται για μια καθαρή κωμωδία – σάτιρα, η οποία θα έχει γνωστούς και Ελλαδίτες και Κύπριους ηθοποιούς, δεδομένου ότι στόχος της εταιρείας Koumides είναι να μπορεί να προβληθεί και στις κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελλάδα.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες για το καστ έκλεισαν οι ηθοποιοί Μάριος Δημητρίου, Φώτης Γεωργίδης, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Λένια Σορόκου, ενώ και ο ίδιος ο Λώρης θα κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου ενώ η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στα μέσα Φεβρουαρίου.

Όσο για το αν θα τον δούμε τηλεοπτικά; Οι φήμες λένε πως ο σεναριογράφος ετοιμάζει την επιστροφή του μέσα από μια μίνι δραματική σειρά η οποία θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν από το κρατικό κανάλι.

Source: http://www.politis-news.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου