Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Πρόκληση η τιμή του δελτίου εισόδου στο κολυμβητήριο Λευκωσίας - Ακριβότερο και από τα ιδιωτικά κολυμβητήρια: €7 είσοδος και άλλα €2 το κρεβατάκι!

Αναγνώστες παραπονέθηκαν για την τιμή του δικαιώματος εισόδου στο κολυμβητήριο Λευκωσίας. 

Το δικαίωμα εισόδου σε ενήλικα όπως βλέπεται και στο απόκομμα πιο κάτω κοστίζει €7 ενώ για τη χρήση κρεβατιού υπάρχει επιπλέον χρέωση €2. Το γεγονός ότι τα δημοτικά κολυμβητήρια είναι ακριβότερα από τα ιδιωτικά, είναι, σύμφωνα με τους πολίτες, πρόκληση.

Από την έρευνα που έγινε με πρωτοβουλία του newsit.com.cy σχετικά με την τιμή εισόδου στα κολυμβητηρία, προκύπτει ότι γνωστά ιδιωτικά κολυμβητήρια στη Λευκωσία χρεώνουν €5 και €6 για κάθε ενήλικα, ενώ στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το κρεβατάκι. Πέραν των ιδιωτικών κολυμβητηρίων επεκτείναμε την έρευνα και σε δύο δημόσια κολυμβητήρια και διαπιστώσαμε ότι το κολυμβητήριο της Λευκωσίας έχει την πρωτιά στην ακρίβεια.



Ωστόσο, προκλητικό κρίνεται από τους πολίτες, το γεγονός ότι τα υπόλοιπα δημοτικά κολυμβητήρια είναι ακριβότερα από τα ιδιωτικά.

Το newsit.com.cy επικοινώνησε με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών, ο οποίος μας υπέδειξε ότι, οι φορείς οι οποίοι ανήκουν στου Δήμους, όπως και το κολυμβητήριο Λευκωσίας, οφείλουν να έχουν προσιτή τιμή , έτσι ώστε οι δημότες να έχουν μία φθηνότερη επιλογή από την ιδιωτική.

Ωστόσο, ο σύνδεσμος μέχρι σήμερα δεν είχε πάρει οιανδήποτε καταγγελία, όμως με αφορμή το ρεπορτάζ του newsit.com.cy, ο σύνδεσμος θα αρχίσει έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας θα κοινοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν.

Ρεπορτάζ – Έρευνα: Δήμος Κουγιούντας.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου