Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ποιος έκανε δώρο ένα κουτί προφυλακτικά στην Kate και τον William;


Μπορεί να μην έκανε baby shower η Kate Middleton, αλλά αυτό δε σημαίνει πως τα δώρα δεν είναι ευπρόσδεκτα. Η φιλανδική κυβέρνηση, λίγο πριν τον ερχομό του πελαργού, έστειλε ένα μεγάλο κουτί στο πριγκιπικό ζεύγος.

Στη Φιλανδία έχουν ως έθιμο να δίνουν δώρο στις μέλλουσες μαμάδες ένα κουτί γεμάτο δώρα, που φέρνει γούρι στο νεογέννητο και μειώνει το ποσοστό της παιδικής θνησιμότητας.

Μάλιστα, όσες μαμάδες αποδέχονται το δώρο αφήνουν το μωρό τους να κοιμηθεί ένα βράδυ μέσα στο κουτί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και ο William το δέχτηκαν με μεγάλη τους χαρά το κουτί, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα βάλουν το πριγκιπικό μωρό και το τρίτο κατά σειρά μέλος για τον θρόνο να κοιμηθεί εκεί μέσα.

Εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε στο BBC: «Ευχαριστούμε πολύ για το δώρο μητρότητας που λάβαμε από τη φιλανδική κυβέρνηση. Ήταν μια πολύ ζεστή χειρονομία και είμαστε ευγνώμονες».

Το δώρο περιλάμβανε τα εξής: στρώμα, κάλυμμα στρώματος, υπνόσακο, παπλωματοθήκη, κουβέρτα, μια σειρά από ρούχα, καπέλο και γάντια, κολάν σε unisex χρώματα και σχέδια, είδη καλλωπισμού, πετσέτα με κουκούλα, ψαλιδάκι νυχιών, οδοντόβουρτσα, θερμόμετρο μπάνιου, πάνες, κρέμα, μουσελίνα, ένα βιβλίο με εικόνες και άλλα.

Το πιο σημαντικό όμως που βρισκόταν μέσα ήταν τα προφυλακτικά. Το μήνυμα που θέλει να περάσει η φιλανδική κυβέρνηση στον κόσμο είναι να λαμβάνει προφυλάξεις για την περίπτωση που δεν θέλει να κάνει παιδιά.

Source: http://www.must.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου