Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Μπρία Μέρφι: Μοντέλα τρώνε βαμβάκι για να χορτάσουν!

Σύμφωνα με την νεαρή κοπέλα, τα μοντέλα είναι αναγκασμένα να τρώνε μπάλες από βαμβάκι βουτηγμένα σε χυμό πορτοκαλιού προκειμένου να νιώθουν φούσκωμα στην κοιλιά και να μη χρειάζεται να τρώνε. Το βαμβάκι μόλις πάει στην κοιλιά, διαλύεται με αποτέλεσμα τα νεαρά μοντέλα να νιώθουν πλήρη και φουσκωμένα χωρίς στην παραγματικότητα να είναι.

Η Μπρία αποκαλύπτει ακόμα ότι τα κορίτσια εθίζονται στα ναρκωτικά ή παθαίνουν νευρική ανορεξία στην προσπάθεια τους να είναι τέλειες και να έχουν ένα αψεγάδιαστο κορμί. Δεν τους απασχολεί ο τρόπος με τον οποίο θα αποκτήσουν τις σωστές αναλογίες, τους αρκεί απλά να τις διαθέτουν με όποιο κόστος.

Η λίστα με τις απαιτήσεις των πρακτορείων είναι πολύ μεγάλη και τα κορίτσια προσπαθούν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες για την υγεία τους.

«Υπάρχουν διάφοροι ατζέντηδες οι οποίοι απλά σου διαλύουν την προσωπικότητα και την ψυχολογία λέγοντας είτε ότι έχουμε μεγάλη μύτη, είτε ότι ο πισινός μας είναι πολύ πλατύς, είτε ότι τα πόδια μας είναι πλαδαρά» καταλήγει η Μπρία Μέρφι.

Source: http://www.ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου