Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

O Γουίλ Σμιθ φίλησε το γιο του στο… στόμα!

Σάλο έχει προκαλέσει η άσεμνη και αψυχολόγητη κίνηση του Γουίλ Σμιθ να φιλήσει το γιο του στο στόμα και μάλιστα στον αέρα.

Ο διάσημος ηθοποιός ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή της Ταϊλάνδης, παρέα με το Τζέιντεν, με αφορμή την προώθηση της ταινίας «After Earth».

Ο παρουσιαστής ρώτησε το Σμιθ ποια είναι η σχέση του με το γιο του, κι εκείνος απάντησε πως: "Είμαστε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον", ενώ ο 14χρονος χαριτολογώντας πρόσθεσε: "Μια φορά, ο μπαμπάς μου προσπάθησε κιόλας να με φιλήσει στο στόμα!".

Τότε, ο 44χρονος σταρ ερωτήθη αν έχει φιλήσει ποτέ το γιο του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και εκείνος ξαφνικά βούτηξε το Τζέιντεν και άρχισε να τον φιλά στο στόμα μπροστά στα έκπληκτα μάτια του συνεργείου αλλά και των θεατών.

"Αυτό είναι γελοίο!" φώναξε ο 14χρονος γιος του Σμιθ, ο οποίος σηκώθηκε αμέσως από τον καναπέ και άρχισε να σκουπίζει τα χείλη του!

Όπως ήταν αναμενόμενο τα αμερικάνικα μέσα κατέκριναν την κίνηση του Γουίλ Σμιθ, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως "κατάφερε να ντροπιάσει το γιο του".



Source: http://www.ikypros.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου