Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ετοιμάζει την «εξάδα» του ο Αβέρωφ – Ποιοι θα είναι οι στενοί του συνεργάτες στον ΔΗΣΥ ;

Οι κενές θέσεις που δημιουργήθηκαν στον ΔΗΣΥ, μετά την υπουργοποίηση αρκετών στελεχών του κόμματος, δημιούργησαν την ανάγκη για την αξιοποίηση νέων ανθρώπων, σε καίρια πόστα, τα οποία θα αποτελέσουν και τον στενό κύκλο συνεργατών του Αβέρωφ Νεοφύτου

Καλά ενημερωμένες πηγές της εφημερίδας «Αλήθεια», αναφέρουν ότι, ήδη ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν, ενώ στη σημερινή συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου, όπου θα δώσει και το στίγμα των δομικών αλλαγών και του εκσυγχρονισμού στον τρόπο λειτουργίας της εσωκομματικής μηχανής, δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν και ονόματα.

Ο κύριος Νεοφύτου, φαίνεται ότι πρώτον θα αξιοποιήσει την γυναικεία παρουσία, ενώ είναι έτοιμος να δώσει ευθύνες και καθήκοντα σε νέους ανθρώπους, οι οποίοι θα φέρουν αέρα ανανέωσης.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Πρέσβης Νίκος Χριστοδουλίδης, θα αναλάβει εκπρόσωπος τύπου του κόμματος με αναπληρώτρια τη Σταυριάνα Κοφτερός, η οποία θα ασχολείται με τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Στην ίδια ομάδα θα ενταχθούν, ο Γιώργος Γεωργίου, μέχρι σήμερα κοινοβουλευτικός συνεργάτης του Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους, ο οποίος μάλλον αναλαμβάνει εκτελεστικός διευθυντής του ινστιτούτου Γλαύκος Κληρίδης, ενώ στόχος θα είναι και η λειτουργία, από μέρους του, ενός think tank, με σκοπό την παραγωγή πολιτικής για τα σύγχρονα προβλήματα.

Τέλος στο πλευρό του Προέδρου του ΔΗΣΥ, θα βρίσκεται και η Τόνια Μουσκή, η οποία θα ειδικεύεται σε θέματα υγείας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου θα επιλέξει ακόμη μία γυναίκα για την ομάδα του, εντός των επόμενων ημερών.


Πηγή: NewsitCY

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου