Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Αμερικανίδα πίνει δύο λίτρα… αίμα το μήνα

Επί 30 χρόνια, η Τζούλια Κέπλς, μητέρα δύο παιδιών, πίνει το... αίμα άλλων ανθρώπων . Η 45χρονη Αμερικανίδα- βαμπίρ που θα μπορούσε κάλλιστα να πρωταγωνιστεί σε ταινία με τον διασημότερο παγκοσμίως, «Κόμη Δράκουλα» Κρίστοφερ Λι, παραδέχεται ότι το αίμα είναι γι΄ αυτήν το ελιξήριο της νεότητας.

Η μητέρα - βρυκόλακας ζει σήμερα στη Πενσιλβανία των ΗΠΑ μαζί με την οικογένεια της. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sun" , πολλές φορές καταναλώνει το μήνα έως και δύο λίτρα αίματος . Ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τους εθελοντές, όπως η ίδια υποστηρίζει. Ωστόσο, δεν θέλησε να ...μεταδώσει την συνήθειά της στα παιδιά, της, τον 11χρονο γιο της, Αλέξη και την 24χρονη κόρη της Αριέλ. Εξάλλου , τα παιδιά της ζητούν επίμονα να σταματήσει να τρέφεται με αίμα .

"Οταν πίνω το αίμα άλλων ανθρώπων, αισθάνομαι πιο δυνατή και υγιής", επισημαίνει, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η Τζούλια ξεκίνησε τη συνήθειά της σε νεαρή ηλικία , όταν έδωσε το πρώτο της φιλί σ' ένα έφηβο Αμερικανό .

"Αυθόρμητα τότε τον δάγκωσα.. μου άρεσε η γεύση. Ο ίδιος , βέβαια, δεν με ξαναφίλησε", υποστηρίζει.

Η Αμερικανίδα- βαμπίρ άρχισε να πίνει συστηματικά το αίμα εθελοντών όταν γνώρισε τον πρώην άντρα της, Ντόλαντ, 49 ετών. Ο σύμβουλος Ντόλαντ και η Τζούλια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία τελετή βρικολάκων τον Οκτώβριο του 2000 πίνοντας το αίμα ο ένας του άλλου για να το γιορτάσουν. Όταν το ζευγάρι απέκτησε τον γιο του, Αλέξη, ο Ντόναλντ αποφάσισε να σταματήσει .

«Τα παράτησα όχι όμως και η Τζούλια., Συμφωνήσαμε ότι ένας από εμάς θα έπρεπε να ασχοληθεί ολοκληρωτικά με την ανατροφή του παιδιού μας" και αποφασίσαμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Ο Αλέξης κατάλαβε ότι η μητέρα του ήταν βρυκόλακας από την διακόσμηση του σπιτιού τους, όπου κυριαρχούσαν τα φέρετρα και οι νεκροκεφαλές.

Η κόρη του ζευγαριού ,Αριέλ, ανησυχεί κυρίως για τις ασθένειες που μπορούν να μεταδοθούν κατά την διάρκεια της αφαίμαξης...

Η ίδια όμως για να την καθησυχάσει της λέει ότι "προτού πιει το αίμα των εθελοντών, τους ζητάει εξετάσεις αίματος για να είναι σίγουρη ότι δεν είναι φορείς ασθενειών όπως του AIDS".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου