Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Συγκέντρωση άνω των 2.500 ατόμων έξω από την ΕΡΤ – Αποφασίζουν για κινητοποιήσεις – ΜΑΤ έξω από Μουρούζη και Ραδιομέγαρο (ΦΩΤΟ & VIDEO)

- Σε εξέλιξη η γενική συνέλευση των εργαζομένων της ΕΡΤ- Αποφασίζουν για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών
- Δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το στούντιο της ΕΡΤ στην οδό Μουρούζη
- ΜΑΤ έξω και από το αστυνομικό τμήμα της Αγ. Παρασκευής
Σε εξέλιξη είναι η γενική συνέλευση των εργαζομένων για τις απολύσεις στην ΕΡΤ, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, όπου αποφασίζουν για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους. 

Η τηλεόραση της ΝΕΤ μεταδίδει έκτακτη ενημερωτική εκπομπή, ενώ οι σταθμοί της Ελληνικής Ραδιοφωνίας έχουν δικτυωθεί στη συχνότητα του πρώτου προγράμματος που επίσης μεταδίδει ενημερωτική εκπομπή. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου με δηλώσεις του ανακοίνωσε πως η ΕΡΤ θα σταματήσει να εκπέμπει και στη θέση της θα δημιουργηθεί από Σεπτέμβριο ένα νέο κανάλι με πολύ λιγότερο προσωπικό το οποίο θα προσληφθεί με κριτήρια ΑΣΕΠ.

Δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται έξω από το στούντιο της ΕΡΤ που βρίσκεται επί της οδού Μουρούζη καθώς και στο αστυνομικό τμήμα της Αγ. Παρασκευής που βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Ειδικότερα, εκτός από τις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονται από το απόγευμα έξω από το στούντιο της ΕΡΤ στην οδό Μουρούζη, περίπου 70 αστυνομικοί των ΜΑΤ βρίσκονται έξω από το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής που (τυχαία) βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ επί της μεσογείων.

Πηγή: NewsitCY



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου