Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Το κορίτσι του... πράκτορα: η σέξι μπαλαρίνα, σύντροφος του ανθρώπου που ξεσκέπασε τις ΗΠΑ



Το όνομά της είναι Λίντσεϊ Μιλς και ενώ βρισκόταν σε ρομαντικό ταξίδι στη Χαβάη και έκανε όνειρα για γάμο, ο καλός της, Έντ Σνόουντεν την άφησε στα κρύα του λουτρού για να... μαρτυρήσει τα μυστικά των μυστικών υπηρεσιών και τις παρακολουθήσεις πολιτών.

Ο Έντ Σνόουντεν είναι ο άνθρωπος που αποκάλυψε σε Guardian και Washington Post πως η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας (NSA) παρακολουθεί πολίτες. Αποφάσισε να το κάνει και να αποκαλύψει κιόλας την ταυτότητά του και δε δίστασε να αφήσει σύξυλη της καλλίγραμμη μπαλαρίνα.


Την άφησε στη Χαβάη και το έσκασε για το Χονγκ Κονγκ. Οι ΗΠΑ τον... κυνηγούν και η Ρωσία του προσφέρει άσυλο.

Τι να κάνει κι εκείνη, έγραψε στο προσωπικό της blog πόσο μόνη νιώθει, πόσο πληγωμένη και πόσο ερωτευμένη ήταν με τον Σνόουντεν, έναν άνδρα μυστήριο που ακολουθούσε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης τα τελευταία 4 χρόνια.

«Ο κόσμος μου άνοιξε και έκλεισε με μιας. Με άφησε μόνη στη θάλασσα χωρίς πυξίδα» γράφει και μετά μιλά για τα πρόσωπα που σημάδεψαν τη ζωή της. «Αυτά με τα οποία γέλασα, εκείνα που κράτησα, εκείνα που μεγάλωσα για να αγαπώ και εκείνα στα οποία δεν πρόλαβα να πω αντίο. Αλλά καμιά φορά η ζωή δεν σου παρέχει τους κατάλληλους αποχαιρετισμούς».



Η Μιλς συζούσε με τον Σνόουντεν από το 2009, όταν βρίσκονταν στην Ιαπωνία.

Στο blog της περιγράφει μια σχέση ανάμεσα σε δυο εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους. Εκείνη κοινωνική, που της αρέσει να περπατά γυμνή όποτε μπορεί. Ο τίτλος του blog της είναι «Οι περιπέτειες μιας κοσμογυρισμένης χορεύτριας σούπερ ηρωίδας (Adventures of a world-traveling, pole-dancing super hero)».







Τον Αύγουστο του 2011 είχε γράψει: Πάντα ήθελα να είμαι στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών. Αλλά δυστυχώς δεν γεννήθηκα Ελληνίδα, Αμαζόνα, θεά του σεξ αλλά μια μικρή ονειροπόλος».




Από την άλλη, εκείνος είναι ντροπαλός «κομπιουτεράκιας», που του αρέσει να παρακολουθεί αγώνες ποδοσφαίρου τις Κυριακές.

Σε πολλές από τις αναρτήσεις της, αστειευόταν κι έλεγε πως ο καλός της ήταν κατάσκοπος. Πως τα φέρνει η ζωή...
Ανέβαζε στο blog της πολλές κοινές φωτογραφίες, από τα ταξίδια τους.

Η 28χρονη μπαλαρίνα φοίτησε στη σχολή «Maryland Institute College of Art» και μετείχε στην ομάδα «Waikiki Acrobatic Troupe» που εξειδικεύεται στη παρουσίαση δύσκολων ακροβατικών.


Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου