Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Κωνσταντίνος- Στέλλα Χαραλαμπίδη: Η λαμπερή βάπτιση των διδύμων τους

Λαμπερή και γεμάτη εκπλήξεις ήταν βάπτιση των παιδιών των Κωνσταντίνου και Στέλλας Χαραλαμπίδη. Το ζευγάρι διάλεξε την εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στην Αμαθούντα για την τέλεση του μυστηρίου της βάπτισης των μονάκριβων δίδυμων κορούλων του Νέλιας και Φένιας.

Νονές των δύο κοριτσιών ήταν η Τώνια Αποστολίδου, η Χριστίνα Μαυρουδή και οι μικρές κόρες του Χρήστου Κόντη, Ζωή και Σύλια.

Στη συνέχεια ακολούθησε δείπνο στο ξενοδοχείo «Le Meridien» με θέα την θάλασσα, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με εντυπωσιακή διακόσμηση.

Την όλη διοργάνωση του event ανέλαβε η Κωνσταντίνα Κόντη παρέα με τη Στέλλα, με μερικές πινελιές από τις νονές. Η ιδέα ήταν βασισμένη στην παραμυθούπολη, την οποία θύμιζε έντονα η παιδική γωνιά που στήθηκε ειδικά για τους μικρούς μας φίλους. Παγωτό, ποπ κορν, μαλλί της γριάς και καρουζέλ ήταν στη διάθεση των παιδιών τα οποία ψυχαγωγούσαν οι «Νεράιδες».

Γύρω στις εννέα σύσσωμη η οικογένεια μετακινήθηκε προς την αποβάθρα για να κόψει την τούρτα ενόψει των γενεθλίων των κοριτσιών που είναι στις επόμενες μέρες. Την ίδια στιγμή πυροτεχνήματα έσκασαν στον ουρανό κάνοντας τη νύχτα μέρα. Ανάμεσα στους καλεσμένους εντοπίσαμε στελέχη του ΑΠΟΕΛ καθώς και γνωστούς ποδοσφαιριστές όπως ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, ο Μάριος Ηλία, ο Σάββας Πουρσαΐτίδης, ο Στέλιος Οκκαρίδης, ο Χρήστος Κόντης, ο Άθως Σολωμού και άλλοι.

Source: http://www.must.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου