Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Σας ευχαριστούμε πραγματικά.. 100 LIKES στο Facebook και 7000+ επισκέψεις στο troktikocyp.blogspot.com









Το blog ξεκίνησε με στόχο να συγκεντρώνει ειδήσεις από παντού, να φιλοξενεί απόψεις και να διερευνά υποθέσεις που το κοινό θέλει. Ξεκίνησε δειλά πριν από περίπου ένα μήνα και δημοσιεύτηκε  εδώ και 2 βδομάδες.  Αναμέναμε να αγαπηθεί κάτι το οποίο ήμασταν βέβαιοι πως θα έρθει σταδιακά. Τελικά διαψευστήκαμε!


Με 100 LIKES στο Facebook και 7000+ επισκέψεις στη σελίδα δεν μπορούμε παρά μόνο να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την αγκαλιά που μας δίνεται. Με κύριο άξονα πάντα τον σεβασμό και την αγάπη η ομάδα του blog έχει τώρα περισσότερους λόγους να είναι στη διάθεσή σας.

Η δυνατότητα συλλογής των ειδήσεων και η ταξινόμηση τους δεν είναι εύκολη υπόθεση όμως με γνώμονα τη δική σας ανάγκη για ενημέρωση, το troktikocyp αξιολογεί και επιβεβαιώνει τις ειδήσεις που δημοσιεύει, άσχετα αν το υλικό της είδησης δεν είναι πρωτογενές, έτσι ώστε να έρχεται η πιο σωστή και διασταυρωμένα έγκαιρη ενημέρωση στον υπολογιστή, tablet ή το κινητό σας.

Με την δύναμη που μας δίνεται εσείς οι αναγνώστες, πολύ σύντομα αναμένεται το blog  να μετατραπεί σε ιστοσελίδα η οποία θα παρέχει καθαρά ενημερωτικό υλικό. Γνωρίζουμε πως αυτό είναι δύσκολο εφόσον ήδη υπάρχουν δεκάδες άλλες. Το γεγονός όμως ότι δεν μας ενοχλεί να μαζεύουμε ειδήσεις από παντού αναφερόμενοι στην πηγή, δεν διστάζουμε να δημοσιεύουμε εικόνες ειδήσεων και βίντεο που έχουν ακόμη και λογότυπα άλλων ιστοσελίδων, μας δίνει – και κατ’ επέκταση σας το παρέχουμε - ένα βασικό πλεονέκτημα. Την πολυσυλλεκτικότητα.

Πιστοί στο καθήκον που αναλάβαμε αλλά και πιστοί στο καθήκον που μας αναθέτετε με την αγάπη σας, σας ευχαριστούμε και πάλι και δεσμευόμαστε για ακόμη περισσότερη δουλειά.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του troktikocyp.blogspot.com

http://www.facebook.com/OlaTaNea



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- Επικοινωνήστε μαζί μας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου