Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Δέκα μέρες επτά θάνατοι - Αίμα δίχως τέλος στην άσφαλτο - 42χρονος πατέρας δυο παιδιών παρασύρθηκε από ημιφορτηγό

- Άφησε την τελευταία του πνοή στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την Παρεκκλησιά
- Ο αυτοκινητόδρομος είχε κλείσει περίπου δύο ώρες
- Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο. Έβδομο θύμα σε δέκα μέρες

Νέο θανατηφόρο δυστύχημα, μέσα σε λίγες ώρες, στις 5:10 το πρωί, αυτή τη φορά στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την Παρεκκλησιά.

Σουηδός πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, μόνιμος κάτοικος Κύπρου παρασύρθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από διερχόμενο φορτηγό στην προσπάθειά του να διασταυρώσει το δρόμο. Ο άτυχος Σουηδός στάθμευσε το όχημα του στη λωρίδα ασαφαλείας μετά από μηχανική βλάβη. Το φορτηγό κινείτο από την έξοδο της Παρεκκλησιάς για να μπει στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Εξαιτίας του τροχαίου δυστυχήματος ο αυτοκινητόδρομος στο ύψος της Παρεκκλησιάς είχε κλείσει για περίπου δύο ώρες και η κίνηση των οχημάτων διοχετευόταν από τον παλιό δρόμο παρά την έξοδο Παρεκκλησιάς και επανεισερχόταν στον αυτοκινητόδρομο από τη Μονή.

Πηγή: NewsitCY


Ant1iwo:

Νέο θανατηφόρο με θύμα αλλοδαπό

Νέο θανατηφόρο με θύμα αλλοδαπό συνέβη στις 5.30 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την Παρεκκλησιά.
Πρόκειται για 45χρονο Σουηδό που διαμένει μόνιμα με την οικογένειά του στην Κύπρο. Ο 45χρονος παρασύρθηκε από φορτηγό στην προσπάθειά του να διασταυρώσει το δρόμο ενώ το αυτοκίνητό του υπέστη μηχανική βλάβη και ήταν στάθμευμένο στη λωρίδα ασφαλείας. 
Εξαιτίας του δυστυχήματος ο δρόμος στο ύψος της Παρεκκλησιάς είχε κλείσει και η κίνηση των οχημάτων διοχετευόταν από τον παλιό δρόμο παρά την έξοδο Παρεκκλησιάς και επανεισερχόταν στον αυτοκινητόδρομο από τη Μονή.
 
Πρόκειται για το τέταρτο θανατηφόρο τροχαίο από την περασμένη Παρασκευή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου