Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Στο Halle της Γερμανίας ο Παγδατής

Ο Μάρκος Παγδατής θα εγκαινιάσει τη φετινή πορεία του στο γρασίδι αυτή την εβδομάδα, στο τουρνουά Gerry Weber Open στο Halle της Γερμανίας. Ο Μάρκος βρίσκεται ήδη στη Γερμανία από την Παρασκευή, καθώς το τουρνουά ATP World Tour 250 ξεκινά σήμερα Δευτέρα.

Ο Μάρκος έρχεται στο Halle κυνηγώντας την πρώτη νίκη του σε επίπεδο ATP World Tour, έχοντας φθάσει μέχρι και τα προημιτελικά του Ρότερνταμ, τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο κύπριος πρωταθλητής, πέτυχε σημαντικές νίκες σε προηγούμενες διοργανώσεις στο Halle, καθώς τερμάτισε δεύτερος στον τελικό του 2007, αντιμετωπίζοντας τον Tomas Berdych.

Στον πρώτο γύρο του φετινού τουρνουά, ο Μάρκος θα αντιμετωπίσει τον Λετονο Ernests Gulbis. Ο Νο.40 στην Παγκόσμια κατάταξη Gulbis κέρδισε τον τίτλο στο Delray Beach τον Φεβρουάριο και σημείωσε πολύ καλές επιδόσεις στα επόμενα παιχνίδια σε χωμάτινη επιφάνεια. Ο Μάρκος έχει ένα προβάδισμα 4-1 στα παιχνίδια του με τον Gulbis, συμπεριλαμβανομένης της νίκης του κατά την προηγμένη αναμέτρηση τους στο χορτάρι, πριν από έξι χρόνια στο Wimbledon.

Στο Halle συμμετέχουν επίσης οι: Roger Federer, Richard Gasquet, Tommy Haas, Kei Nishikori και Milos Raonic. Σε περίπτωση που ο Μάρκος νικήσει τον Gulbis, θα αντιμετωπίσει το Νο3 του ταμπλό Haas, ενώ με νίκη του απέναντι στον Γερμανό, στα προημιτελικά ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον Milos Raonic.

Source: http://inandout.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου