Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Το ρεκόρ του Φέντερερ και οι φοβίες του Ναδάλ!

Ο Ελβετός Ρότζερ Φέντερερ θέλει να «σπάσει» στο Ρολάν Γκαρός ένα δύσκολο και ψηλό σαν τείχος ρεκόρ, ενώ ο παραδοσιακός αντίπαλός του, ο Ισπανός Ράφαελ Ναδάλ, αν τον πιστέψουμε βέβαια, θέλει να ξεπεράσει τους φόβους του για το σκοτάδι και τη βόλτα με τη μοτοσικλέτα του. Εμπιστεύεται στην προσωπική του ζωή μόνο τα μικρόσωμα σκυλιά και θέλει να αποκτήσει και εκτός αγώνων την αγριάδα που επιδεικνύει στα παιχνίδια του τένις.


Ο 32χρονος Φέντερερ έφθασε τις 55 νίκες στο απλό στην ιστορία του στο τουρνουά γκραν σλαμ του Παρισιού και αναζητεί πλέον το Αγιο Δισκοπότηρο, το απόλυτο ρεκόρ που κατέχει στον θεσμό με 56 νίκες ο Γκιγέρμο Βίλας. Πιθανότατα, και βάσει προγράμματος και δυναμικότητας αντιπάλων, θα προηγηθεί η ισοφάριση και θα ακολουθήσει η κατάρριψη του ρεκόρ. Οσο όλα αυτά είναι στη σκέψη του διάσημου Ελβετού τενίστα, στην αντίπερα όχθη ο 27χρονος Ναδάλ ψάχνει το φάρμακο για τις φοβίες του.

Οταν βιάζεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Πόρτο Κρίστο της Μαγιόρκα, οδηγεί το αυτοκίνητό του με ιδιαίτερη προσοχή και δεν παίρνει τη μοτοσικλέτα του επειδή φοβάται την πτώση. «Πάντως βελτιώνομαι ως οδηγός και στα δύο. Τα πρώτα δύο χρόνια ήμουν δράμα», λέει ο Ναδάλ, που τελικά εξηγεί τις φοβίες του, θεωρώντας πως η καλή νεράιδα τον χτύπησε με το ραβδί της από μικρή ηλικία και δεν πρέπει να προκαλεί την τύχη του. Του χάρισε δόξα, δημοσιότητα, μπόλικο χρήμα ώστε να ζήσουν καλά και τα εγγόνια του, όταν αποκτήσει με το καλό.

Source: http://inandout.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου