Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Παραμένει ο Φοίβος Ερωτοκρίτου!

Υστερα απο πολλές παροτρύνσεις, πιεστικές σε ορισμένες περιπτώσεις, από επώνυμους και ανώνυμους, από μεγαλομετοχους και παλαιμαχους, από πρώην προέδρους και πρώην αντιπροέδρους όπως οι Κρις Τριανταφυλλίδης και Θεόδωρος Κυριακίδης αντιστοιχα, σε ένα φορτισμένο κλίμα ο Φοίβος Ερωτοκρίτου συναίνεσαι ουσιαστικά στο να παραμείνει και να ηγηθεί του ΑΠΟΕΛ στην επόμενη δυσκολη περίοδο. Δια χειρός στην καταμεστη αίθουσα του ΓΣΠ τα μελη της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ζητησαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία την παραμονή του Φοιβου Ερωτοκριτου. Θα διαβουλευτει τις επόμενες μέρες και θα παρουσιάσει τη νέα διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.


Στην ομιλία του ο πρόεδρος Ερωτοκρίτου εκανε απολογισμό της χρονιάς και αναφέρθηκε στην αποφαση του να αποσυρθεί επισημαίνοντας ωστόσο πως κανείς δεν υπέβαλε αργότερα υποψηφιότητα. Μιλησε για διχασμό που επιράτησε τον τελευταίο καιρό και τόνισε πως πρεπει άμεσα να σταματήσει γιατι θα στοιχίσει στο ΑΠΟΕΛ. Για τα τηεοπτικά είπε ότι το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να εξοφληθεί εντός Ιουλίου όπως προβλέπεται από σχετική συμφωνία, σε διαφορετική περίπτωση ισως υπάρξει διακοπή της συνεργασίας. Είπε επίσης ότι το ΑΠΟΕΛ είχε τρια εκατομύρια που χάθηκαν λόγω των εξελίξεων στη χώρα μας.
Η συμμετοχή των μελών της εταιρείας ηταν μαζική και το ενδιαφέρον που επεδειξαν πολύ μεγάλο, ενδεικτικό της αγωνιας και ανησυχίας που επικρατούσε στις ευρυτερες μάζες των οπαδών του ΑΠΟΕΛ.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Στην ομιλία του ο πρόεδρος Φοίβος Ερωτοκρίτου εκανε απολογισμό της χρονιάς και αναφέρθηκε στην αποφαση του να αποσυρθεί επισημαίνοντας ωστόσο πως κανείς δεν υπέβαλε αργότερα υποψηφιότητα. Μιλησε για διχασμό που επιράτησε τον τελευταίο καιρό και τόνισε πως πρεπει άμεσα να σταματήσει γιατι θα στοιχίσει στο ΑΠΟΕΛ. Για τα τηεοπτικά είπε ότι το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να εξοφληθεί εντός Ιουλίου όπως προβλέπεται από σχετική συμφωνία, σε διαφορετική περίπτωση ισως υπάρξει διακοπή της συνεργασίας.
Η συμμετοχή των μελών της εταιρείας είναι μαζική και το ενδιαφέρον που επιδεικύνουν πολύ μεγάλο, ενδεικτικό της αγωνιας και ανησυχίας που επικρατεί στις ευρυτερες μάζες των οπαδών του ΑΠΟΕΛ.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Είναι ίσως η κρισιμότερη γενική συνέλευση του ΑΠΟΕΛ από τότε που συστάθηκε η εταιρεία. Ο σύλλογος διανύει μία μεταβατική περίοδο μετά τις απανωτές επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη τα τελευταία πέντε χρόνια με τριγμούς επίσης μετά την αποχώρηση της ηγετικής φυσιογνωμίας που ακούει στο όνομα Γιοβάνοβιτς και την πρόθεση αποχώρησης του Φοίβου Ερωτοκρίτου και ορισμένων συνεργατών του.
 Είναι πολλοί που πιστεύουν πως ο νυν πρόεδρος είναι ο μοναδικός που μπορεί να δώσει μία αξιόπιστη λύση η οποία σε κάποιο βαθμό θα συνενώσει. Ο ίδιος περιμένει να δει και τη στάση των μεγαλομετόχων δημόσια για να καθορίσει τη στάση του στη γενική συνέλευση. Έγινε και μία προσπάθεια από τον πρόεδρο του σωματείου Χριστόφορο Ποταμίτη, αν ωστόσο είχε αποτέλεσμα και μπορεί να δώσει επιλογή, θα διαφανεί σε λίγο στη διάρκεια της συνέλευσης.
Κατά τα άλλα οι μέτοχοι και γενικότερα οι Αποελίστες αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον να ενημερωθούν για τα οικονομικά και για την δυνατότητα της εταιρείας σε ρευστότητα ενόψει του προγραμματισμού. Αν προκύψει διοικητική λύση απόψε στο ΑΠΟΕΛ κερδισμένη πάνω από όλα θα είναι η ομάδα διότι άμεσα θα υλοποιηθεί το πλάνο του προπονητή Πάολο Σέρτζιο το οποίο παραδόθηκε εδώ και λίγες μέρες.

Source: http://www.ant1iwo.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου