Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συναυλία προσφοράς και αγάπης στη Λάρνακα!


Μέχρι τις 11 χθες το βράδυ είχαν υπολογιστεί να συγκεντρώθηκαν 135 τόνοι τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης και στα 14 σημεία συλλογής τροφίμων που στήθηκαν στην Λάρνακα.


Πέραν των 30 χιλιάδων κόσμου συγκεντρώθηκε χθες στο Παραλιακό Μέτωπο των Φοινικούδων για να παρακολουθήσουν την μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που στήθηκε στην Λάρνακα με την συμμετοχή 42 αξιόλογων καλλιτεχνών από Ελλάδα και Κύπρο.

Ο στόχος που ήταν η συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών της συναυλίας. Όπως υπολογίζεται μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα μαζεύτηκαν, στους 14 σταθμούς συλλογής τροφίμων που στήθηκαν στην Λάρνακα, 135 τόνοι.

Η προσέλευση του κόσμου, κρατώντας γεμάτες σακούλες με τρόφιμα, στο Παραλιακό Μέτωπο των Φοινικούδων όπου έλαβε χώρα η συναυλία άρχισε από νωρίς το απόγευμα.

Η μεταφορά των τροφίμων σε αποθήκες στην Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου έγινε με την βοήθεια της Πολιτικής Άμυνας και του Στρατού. Από την ίδια ώρα συλλογής των τροφίμων γινόταν διαχωρισμός ανά είδος ενώ σήμερα αναμένεται να καταγραφούν ακριβώς οι ποσότητες που μαζεύτηκαν και οι οποίες θα διανεμηθούν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε Κοινωνικού Παντοπωλείου ξεχωριστά στους δήμους Λάρνακας, Αραδίππου, Αθηένου, Λευκάρων, Λειβαδιών και Δρομολαξιάς – Μενεού που διοργάνωσαν την συναυλία «Μαζί για την Λάρνακα και τον συνάνθρωπο» σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κιτίου.

Source: http://www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου