Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

EΡΜΗΣ - Φανιέρος: «Αν είχαμε έδρα την Αραδίππου θα ήμασταν πανίσχυροι»

Πανευτυχής παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, που μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM το πρωί της Δευτέρας.

«Δουλεύουμε όλοι όπως πρέπει να δουλεύουμε. Παίζαμε μέσα σε μια έδρα που δεν ήταν πραγματικά δική μας όμως η ομάδα ήξερε ως να πάρει το σκορ, είχαμε ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά να σκοράρουμε και δεν τα καταφέραμε. Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες στην συνέχεια, ήμασταν κουρασμένοι στην επανάληψη όμως κρατήσαμε το σκορ».

Ακολούθως τόνισε ότι εάν έπαιζαν στην Αραδίππου θα ήταν πανίσχυροι: «Το μόνο στο οποίο υστερεί είναι το θέμα οργανωμένοι φίλαθλοι. Στόχος είναι να φέρουμε κάποια παιδιά κοντά, βλέπουν ότι πάμε καλά, δεν μπορούν να μπουν ότι είμαστε ομάδα στα χαμηλά, τώρα μεγαλώσαμε. Αν είχαμε έδρα την Αραδίππου θα ήμασταν πανίσχυροι. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε εδώ που είμαστε, δεν είναι όλα ρόδινα, γίνονται μεγάλοι αγώνες για να κρατήσουμε και το οικονομικό, να πληρώνονται οι παίκτες κανονικά… πρέπει να είμαστε συνεπείς. Έχουμε κι εμείς τα προβλήματα, τις αδυναμίες και προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να βελτιωνόμαστε».

Μίλησε για τις διαμαρτυρίες που έγιναν από πλευράς Νέας Σαλαμίνας: «Δεν αντιλήφθηκα οτιδήποτε αλλά νομίζω ότι κάποιος για να φωνάζει πρέπει να έχει λόγο να φωνάζει. Αντί να δουν τα δικά τους βλέπουν αλλού, αν δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση κάποια πρέπει να αλλάξουν χώρο. Είναι σοβαροί οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας, όμως πρέπει να προσέξουν κάποιους… δεν γίνεται κάποιοι να βρίζουν».

Τέλος, ανέφερε ότι ο Ερμής θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο: «Αποφάσισα για τις κινήσεις του Ιανουαρίου και σε όποιον αρέσει. Έχουμε στενή συνεργασία με τον προπονητή και ανάλογα θα προχωρήσουμε. Οι αποφάσεις είναι συλλογικές και όποιος δεν μπορεί να είναι στο λεωφορείο του Ερμή φεύγει. Πίσω από τον προπονητή υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι. Ο Νίκος Παναγιώτου είναι άνθρωπος που δεν φοβάται, του αρέσει η πίεση, ίσως επειδή έπαιξε σε μια ομάδα όπως η Ανόρθωση όταν έπαιρνε πρωταθλήματα. Κάτι που δεν το ήξερα είναι ότι έχει ανθρώπους γύρω του, ελέγχει τα πάντα και είναι σημαντικό αυτό. Αποφασίσαμε και για κάποιους που θα φύγουν, θα αποχωρήσει ένα μέσος ο οποίος είναι ήδη εκτός πλάνων».

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου