Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Το κόκκινο πανό της λεωφόρου Μακαρίου – ΦΩΤΟ

Τοποθετημένο στην αρχή και το τέλος της άλλοτε πιο πολυσύχναστης Λεωφόρου της Λευκωσίας, σε χριστουγεννιάτικο concept στο σχεδιασμό του, το κόκκινο πανό σε καλωσορίζει…

Τυχεροί όσοι πρόλαβαν να σταματήσουν στο κόκκινο φανάρι και να βρίσκονται το δεύτερο ή τρίτο όχημα της ουράς. Πολλοί όμως είτε πέτυχαν πράσινο, είτε ήταν μακριά από το πανό και σίγουρα διερωτήθηκαν τι θα γράφει.

Το πανό γράφει «Λεωφόρος Χριστουγέννων Η Λεωφόρος Μακαρίου (από Ευαγόρου μέχρι Μνησιάδου) θα είναι κλειστή από 2/12/13 μέχρι 08/01/14. Απολογούμαστε για την ταλαιπωρία. Μαζί γιορτάζουμε και στηρίζουμε το κέντρο».

Όπως το newsit.com.cy είχε δημοσιέυσει πριν πριν μερικές μέρες - οι Αρμόδιες Αρχές του Δήμου σε μια προσπάθεια ανάκαμψης της κεντρικής λεωφόρου της πρωτεύουσας, έχουν ετοιμάσει σχέδιο κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την περίοδο των εορτών.




Σύμφωνα με το σχέδιο που έχει ετοιμαστεί για συζήτηση και έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο, προβλέπεται κλείσιμο μέρους της λεωφόρου για τα τροχοφόρα οχήματα, προκειμένου να γίνει κατορθωτή η διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων με τις οποίες αναμένεται ότι θα αποτελέσουν πόλο έλξης για χιλιάδες κόσμου τις μέρες των εορτών.

Συγκεκριμένα μελετάται το στήσιμο της «Παραμυθούπολης» που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Δήμο Λευκωσίας, στο τμήμα της Μακαρίου από τη συμβολή με την οδό Μνασιάδου μέχρι τη συμβολή με τη λεωφόρο Ευαγόρου.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τη Μακαρίου αλά Παραμυθούπουλη.

Source : www.newsit.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου