Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Επίσημο πρόγραμμα για Τραπεζούντα

Η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) ενημερώνει τόσο τους χιλιάδες των οπαδών της όσο και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για το πρόγραμμα

το οποίο θα ακολουθήσει η επίσημη αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της Πέμπτης (28/11) με αντίπαλο την Tραπεζούντα για την 5η αγωνιστική του 10ου ομίλου του Γιουρόπα Λίγκ. Αναλυτικά το πρόγραμμα: Τρίτη (26/11) Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Πάφου στις 12:45 με την πτήση ΑΖI631 των ASTRA Airlines, με ενδιάμεσο σταθμό το νησί της Ρόδου.

Στις 19:30 η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει την πρώτη εκ των δυο προπονήσεων επί Τούρκικου εδάφους στις προπονητικές εγκαταστάσεις των ακαδημιών της Τραπεζούντας. Τετάρτη (27/11) Στις 10:00 η αναχώρηση για την εκδρομή για το μοναστήρι της Παναγίας του Σουμελά. Στις 18:30 έχει οριστεί η δημοσιογραφική διάσκεψη του τεχνικού της ομάδας μας κ. Χριστάκη Χριστοφόρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων του "Αβνί Ακέρ". Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Γκαστόν Σανγκόϊ. Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν από τον αγώνα της Πέμπτης (28/11). Η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για τα πρώτα 15'. To βράδυ της ίδιας ημέρας η Διοίκηση της Εταιρίας Απόλλων Ποδόσφαιρο Δημόσια (Λτδ) θα παραθέσει δείπνο στους αθλητικούς συντάκτες οι οποίοι θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας μας στην Τουρκία.

** Η αναχώρηση για την Κύπρο έχει προγραμματιστεί για τα ξημερώματα της Παρασκευής (29/11)

- Source : http://www.tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου