Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΟΝΟΙΑ - Έξαλλοι με Τσούκκα

Έξαλλοι με τη χθεσινή διαιτησία του Αβραάμ Τσούκκα είναι όλοι στην Ομόνοια. Η εντύπωση που υπήρχε αμέσως μετά τον αγώνα ότι οι αποφάσεις και η όλη στάση του εν λόγω διαιτητή ήταν καθοριστική για το αποτέλεσμα του αγώνα, εδραιώθηκε μετά που κάθισαν και είδαν προσεκτικά όλο το βίντεο του αγώνα.

Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση των εφτά λεπτών αμέσως μετά την ισοφάριση (μπορούσε κάλλιστα να κλείσει το θέμα με μια σύσταση από τα μεγάφωνα με προειδοποίηση και όχι να τρέξει με τους βοηθούς στα αποδυτήρια και να δημιουργήσει όλη αυτή την αχρείαστη στη ροή του ματς, ανωμαλία), η πρωτοφανής ανεκτικότητα που επέδειξε προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη που προσπαθούσαν να ροκανίσουν το χρόνο, η μη υπόδειξη καρτών σε μαρκαρίσματα των παικτών της Λεμεσιανής ομάδας σε φάσεις που αποτέλεσαν τον ορισμό της κίτρινης κάρτας και ο μη καταλογισμός του πέναλτι στην καθαρή ανατροπή του Σοάρες εντός περιοχής είναι τα κομμάτια που συνθέτουν μια εικόνα άδικης μεταχείρισης που με βάση την εκτίμηση των διοικούντων διαδραμάτισε ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Έκβαση που στέρησε στην Ομόνοια δυο πολύτιμους βαθμούς. Μετά που είδαν την εικόνα, στην επίσημη Ομόνοια δεν παίρνουν ούτε λέξη πίσω από όσα αναφέρθηκαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Χθες πάντως ο Πρόεδρος Στέλιος Μυλωνάς είπε ότι δεν θα καταγγελθεί η διαιτησία. Και μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει τέτοια απόφαση. Το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση όπως είπε και ο Στέλιος Μυλωνάς, δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Τη θέση της διοίκησης της ομάδας ενστερνίζονται και οι χιλιάδες του κόσμου της που βρέθηκαν και πάλι στο γήπεδο για να απολαύσουν την ομάδα τους και να πανηγυρίσουν τη νίκη. Αντ’αυτού είδαν μια ανεπαρκέστατη και καταδικαστική διαιτησία.

Όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Πάνο Κωνσταντίνου η θέση τη διοίκησης της Ομονοίας (θέση ενισχυόμενη και από αυτόπτες μάρτυρες), είναι ότι δεν κτυπήθηκε από κανένα. Απεναντίας, υποστηρίζεται ότι ο κήπερ του Άρη είναι αυτός επέφερε κτύπημα σε άνθρωπο της Ομόνοιας.

Source : www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου