Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Στρατηγική συμμαχία Claridge-Kanika


Στη δημιουργία από κοινού εταιρείας προχωρούν οι ξενοδοχειακοί όμιλοι Amathus και Kanika, με στόχο τις συνέργειες που θα περιορίσουν το κόστος λειτουργίας αλλά και τη βέλτιστη δυνατή παροχή υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης ξενοδοχείων.
Mέσω ανακοίνωσης στο ΧΑΚ η Amathus ενημέρωσε πως ο όμιλος Amathus Public Limited θα πάψει να έχει τη διαχείριση του ξενοδοχείο Amathus Beach Hotel Paphos, το οποίο ανήκει στην εταιρεία Claridge, θυγατρικής εταιρείας του ομίλου Λανίτη.

Πλέον η εταιρεία Kanika Olympic Ltd (θυγατρική της Kanika Hotels) σε συνεργασία με την Claridge θα δημιουργήσουν μια νέα εταιρεία που θα διαχειρίζεται τα ξενοδοχεία Olympic Lagoon Resort στην Αγία Νάπα και Amathus στην Πάφο. Η καινούργια εταιρεία θα ονομάζεται Olympic Lagoon Hotels Ltd και στόχο θα έχει να αναπτυχθεί στον τομέα παροχής υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχείων ακόμη και μονάδων εκτός των ομίλων Amathus και Kanika.

Μετονομασία και ανακαίνιση του Amathus
Παράλληλα, το ξενοδοχείο Amathus στην Πάφο θα ανακαινιστεί προκειμένου να προσφέρει ακόμη πιο υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, χώρους και υποδομές στους πελάτες του. Προγραμματίζονται αλλαγές περί τα τέλη του 2014, με σρτόχο να ετοιμαστεί και να επαναλειτουργήσει με νέο όνομα το 2015.

Οι ριζικές αλλαγές στο ξενοδοχείο Amathus έχουν ως στόχο η μονάδα να πληροί τις προδιαγραφές για να συγκαταλέγεται στην κατηγορία Premium All inclusive. Στην εν λόγω κατηγορία είναι που επικεντρώνεται ο χώρος δράσης της κοινής εταιρείας που δημιουργήθηκε.

Εξάλλου, το ξενοδοχείο θα μετονομαστεί από Amathus σε Olympic Lagoon Resort Paphos δημιουργώντας έτσι κοινή ταυτότητα στα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η κοινή εταιρεία των ομίλων Kanika και Claridge. Η εν λόγω κίνηση αναμένεται να γίνει περί τα τέλη του 2014.
Source: http://sigmalive.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου