Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

AΠΟΕΛ: Τελειώνει και του αριστερού μπακ



Στον απόηχο της αναμονής για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Μάριμπορ (31/07, 20:00), o AΠΟΕΛ αναμένεται να ανακοινώσει το δέκατο μεταγραφικό απόκτημά του εντός των ημερών.

Η ενίσχυση θα αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει πρόβλημα στο συγκεκριμένο χώρο. Οι συχνοί τραυματισμοί του Κλουκόφσκι δεν αφήνουν άλλη επιλογή για απόκτηση παίκτη που θα αποτελεί βασική μονάδα για το πλάνο του Πάουλο Σέρζιο, με τον Καναδό να γίνεται ρεζέρβα.

Φυσικά, για τη θέση υπάρχει και ο Μάριος Ηλία, όμως δεν θεωρείται ενδεκαδάτος παίκτης, ενώ ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου υπολογίζεται για άλλες θέσεις.

Το θέμα της ενίσχυσης με το 10ο απόκτημα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα ωρών, καθώς φαίνεται να είναι σε προχωρημένες οι επαφές με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που υπέδειξε ο Πάουλο Σέρζιο.

Εξελίξεις ίσως προκύψουν και πριν από το παιχνίδι με την Μάριμπορ, όμως το πιθανότερο είναι να μεταφερθούν για μετά το ματς με τους Σλοβένους. Το σίγουρο είναι ότι εντός των προσεχών ημερών οι γαλαζοκίτρινοι θα ανακοινώσουν τη νέα τους μεταγραφή, με την οποία, εκτός απρόοπτου, θα ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.

Πάντως, από το επίσημο ΑΠΟΕΛ τηρούν σιγή ιχθύος, καθώς η προσοχή όλων στην ομάδα είναι στο παιχνίδι με την Μάριμπορ, που θεωρείται κρίσιμο από διάφορες πτυχές (αγωνιστικό, οικονομικό, ευρωπαϊκή προοπτική).

Άλλα 300 στη Νότια
Όσον αφορά στα εισιτήρια του αγώνα με την Μάριμπορ, έχουν απομείνει γύρω στα 300 κομμάτια για τη Νότια κερκίδα, ενώ τα υπόλοιπα είναι για τη Βόρεια κερκίδα που είναι και αυτή στη διάθεση των φίλων του ΑΠΟΕΛ.

Δεν ανησυχούν για Νουακεμέ
Σχετικά με τη συζήτηση που υπάρχει για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Άντονι Νουακεμέ και την ηλικία του – κάποια δημοσιεύματα στην Νιγηρία τον αναφέρουν να είναι στην ηλικία των 30 ετών – από τον ΑΠΟΕΛ δηλώνουν ότι δεν υπάρχει κάποια ανησυχία και ο παίκτης είναι 24 χρόνων.

Source: http://www.kathimerini.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου