Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Πάτησε Σκοτία η αποστολή

Στην Σκοτία βρίσκεται πλέον η αποστολή της ΑΕΛ όπου από σήμερα αρχίζει ουσιαστικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. 

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα έχουν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση στο Dunblane στις 16.00 τοπική ώρα(18.00 ώρα Κύπρου).

Η επίσημη ενημέρωση
Λίγο πριν τις 05.00 τα ξημερώματα, ώρα Κύπρου(03.00 ώρα Σκοτίας) έφτασε η αποστολή της ομάδας μας στο τελικό της προορισμό για να αρχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Η αποστολή μας αφίχθηκε στη περιοχή Dunblane, που βρίσκεται λίγο έξω από την Γλασκόβη. Η πρώτη βδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Στίρλινγκ.
Η αποστολή αναχώρησε από τη Πάφο στις 10.00 ώρα Κύπρου με απευθείας πτήση για τη πρωτεύουσα της Σκοτίας, το Εδιμβούργο και ακολούθως ταξίδεψε οδικώς για το Dunblane.

Οι ποδοσφαιριστές μας μόλις έφτασαν στο ξενοδοχείο, δείπνησαν και ακολούθως πήγαν στα δωμάτια τους για ξεκούραση μετά το ταξίδι.

Η πρώτη προπόνηση του βασικού σταδίου προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις 16.00 τοπική ώρα(18.00 ώρα Κύπρου).

Το μεσημέρι στις 13.00(15.00 ώρα Κύπρου) είναι προγραμματισμένο το γεύμα της ομάδας.

Ο Λίτο Βιντιγκάλ και όλο το επιτελείο είναι πανέτοιμη για να ριχθούν στη σκληρή δουλειά με τους ποδοσφαιριστές μας για να πραγματοποιηθεί όσο καλύτερα γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Γεμάτοι όρεξη για σκληρή δουλεία
Με το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας να έχει ολοκληρωθεί ο προπονητής της ομάδας θα προσπαθήσει να χρίσει την ΑΕΛ μέσα σε ιδανικές συνθήκες που προσφέρονται στην Σκοτία. Ο Λίτο Βίτιγκάλ θέλει και αυτός να περάσει την δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές του και πάνω σε αυτό θα δουλέψει. Η ομάδα παραμένει συγκεντρωμένοι αλλά και γεμάτοι όρεξη για δουλειά.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου