Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

"ΜΥΣΤΗΡΙΟ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ - ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου, πιθανόν εκρηκτικού μηχανισμού, σε χαντάκι παρά το δρόμο Αγίας Ναπας – Παραλιμνίου.

Για τέσσερις ώρες, άνδρες της αστυνομίας και του CIT κτένισαν την περιοχή, χωρίς να εντοπίσουν οτιδήποτε, ενώ ο δρόμος δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία γύρω στις 8 το βράδυ.

Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά το τηλεφώνημα πολίτη στην αστυνομία., ο οποίος ανέφερε ότι στο αυτοκίνητο του είχε εντοπίσει ύποπτο αντικείμενο, το οποίο στην συνέχεια πέταξε στο χαντάκι.

Μάλιστα, είχε αναφέρει ότι επρόκειτο για τσαντάκι, με άνγωστο περιεχόμενο. Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία, μέλη της οποίας απέκλεισαν την περιοχή γύρω στις 4 το απόγευμα, προς αναζήτηση του αντικειμένου, Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου, Ανδρέα Αγγελίδη, στην σκηνή έσπευσαν πυροτεχνουργοί, άνδρες του CIT, καθώς και μέλη της αστυνομίας της περιοχής.

Ο κ. Αγγελίδης τόνισε ότι κανένα ύποπτο αντικείμενο δεν εντοπίστηκε, ενώ πρόσθεσε ότι οι εξετάσεις συνεχίζονται, ενώ θα διενεργηθούν και ανακρίσεις

Source: http://showtime-cy.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου