Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Η κρίσιμη ώρα έφτασε

Οι πράσινοι υποδέχονται στο ΓΣΠ την Άστρα για τον β’ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ Η μέρα που όλοι περίμεναν στην Ομόνοια έχει φτάσει. 

Το βράδυ (20:00, CytaVision1) της Πέμπτης (25/07) οι πράσινοι υποδέχονται στο ΓΣΠ την Άστρα Τζιούρτζιου της Ρουμανίας για τον β’ αγώνα του β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Το 1-1 του αγώνα στο Βουκουρέστι δίνει ένα οριακό προβάδισμα στην Ομόνοια, που έχει την ευκαιρία μέσα στο σπίτι της και μπροστά από ένα γεμάτο σχεδόν γήπεδο να πάρει τη νίκη που θα τη στείλει στον επόμενο γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Γκέτεμποργκ-Τρέντσιν. 

Τα εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται σε εξαιρετικούς ρυθμούς. Η μεγάλη ζήτηση έχει αναγκάσει τους ανθρώπους της Ομόνοιας να προχωρήσουν στην έκδοση εισιτηρίων και για τη νότια κερκίδα. Ταμεία θα ανοίξουν και στο γήπεδο. Έτσι το βράδυ το ΓΣΠ αναμένεται να αποτελέσει μια καυτή έδρα, που θα σπρώξει την Ομόνοια προς τη νίκη. 

Ο Τόνι Σαβέφσκι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει ξανά την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ο Γιώργος Εφραίμ αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό κατά πόσο θα βρίσκεται στην ενδεκάδα. Υπό κανονικές περιστάσεις η ενδεκάδα θα ξεκινούσε από τον Κύπριο εξτρέμ, όμως το γεγονός ότι δεν ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία, ίσως να σημαίνει πως δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90λεπτο. 

Ο κ. Σαβέφσκι ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου και δεν φανέρωσε τις σκέψεις του. Όσον αφορά τους έντεκα που θα ξεκινήσουν τον αγώνα, αυτοί θα είναι οι Ζοσέ Μορέιρα κάτω από τα δοκάρια, Χοσέ Θερβέρα και Άντονι Σκαραμοτσίνο στα άκρα της άμυνας, Ρασίντ Αλαμπί και Ζοάο Πάουλο Αντράντε στο κέντρο της άμυνας, Μάρκο Σοάρες και Λεάντρο αμυντικοί μέσοι, Νούνο Ασίς πίσω από τον επιθετικό Λούκας Γκίκιεβιτς, ένας εκ των Τόνι Τέιλορ ή Γιώργο Εφραίμ στο δεξί φτερό και ο Αντρέ Σκέμπρι αριστερά. 

Υπάρχει μια περίπτωση να δούμε αριστερά τον Εφραίμ και δεξιά τον Τέιλορ. Στον πάγκο θα μείνουν οι Κόριν Μπρούκς, Χάρης Κυριάκου, Πιέρ Εμπέμπα, Ρενάτο Μαργκάσα, Μπρούνο Αγουιάρ, Πλατινί.  

* Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο σκωτσέζος Στίβεν Μακλίν με βοηθούς τους Άλαν Μουλβάνι και Άλαστερ Μάθερ.


Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου