Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Σφραγίζει πρόκριση

Έχοντας υπέρ της το 3-0 του πρώτου αγώνα, η Ανόρθωση αγωνίζεται απόψε στις 20:00 στη Σουηδία με την Γκέφλε, με στόχο να εξασφαλίσει την πρόκριση της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο "Norrporten Arena" χωρητικότητας 8500 θεατών και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι LTV 1.

Η Ανόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χθες βράδυ με προπόνηση στο Στάδιο που θα γίνει ο σημερινός αγώνας.

Από την προπόνηση αποχώρησε τραυματίας ο Μάρκο Άντιτς ο οποίος δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Η Ανόρθωση θα έχει απόψε στο πλευρό της μερικές δεκάδες φίλους της που ταξίδεψαν από την Κύπρο για να δουν τον αγώνα.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Ισλανδός Kristinn Jakobsson (διεθνής από το 1997) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Johann Gunnar Gudmundsson (διεθνής από το 2008) και Áskell Thór Gíslason (διεθνής από το 2008).

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Ισλανδός Thorvaldur Arnason.

Στην αποστολή της Ανόρθωσης για τη Σουηδία συμπεριλήφθηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Βαλβέρδε, Άντιτς, Πάολο Ζορζ, Κάλβο, Οκκάς, Μαραγκός, Αβραάμ, Αλέξα, Μάστρου, Γκάλαμαζ, Γκριγκαλασβίλλι, Κολαούτι, Γκαρσία, Μάκος, Μπεν Σουσάν, Φοφανά, Μαρσίνιο, Οχαγιόν, Παβίσεβιτς, Κωνσταντίνου, Θεοδώρου, Οικονόμου και Λαίφης.

Η Ανόρθωση σε περίπτωση πρόκρισης, θα αγωνιστεί στον επόμενο γύρο με τη νικήτρια του ζευγαριού Καραμπάκ Αζερμπαϊτζάν - Πιάστ Πολωνίας.

Στον πρώτο αγώνα, η Καραμπάκ νίκησε εντός έδρας με 2-1. Ο επαναληπτικός θα γινει σήμερα, στις 18:30 στην έδρα της Πιάστ.

Πηγή: http://www.24sports.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου