Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Η ανασφάλεια του Ρίκκου, ο ηθικολόγος και ο... εξωγήινος...

Δάσκαλε που δίδασκες
Υψηλόβαθμο στέλεχος κόμματος που δεν βρίσκεται στη συγκυβέρνηση προσέτρεξε να εκμεταλλευτεί εν ριπή οφθαλμού την απόφαση του Υπουργικού  Συμβουλίου για φορολογική αμνήστευση των κεφαλαίων που θα επιστραφούν στην Κύπρο μέχρι τον Δεκέμβριο.

Ο εν λόγω πολιτικός, ο οποίος δίνει συνέχεια μαθήματα ήθους επαναπάτρισε τα κεφάλαια του τα οποία σήκωσε άρον-άρον πρίν το μοιραίο Eurogroup του Μαρτίου.
Ο άσπηλος και αμόλυντος αυτός πολιτικός με ειδικότητά στο  ξεσκέπασμα σκανδάλων, θα πρέπει να αισθάνεται περήφανος. Εύγε αγόρι μου...
Γούντυ ο Δρυοκολάπτης

Αξιοκρατία της πλάκας
Το έχει... παρακάνει με την αξιοκρατία η κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη. Το βόλεμα των παρατρεχάμενων συνεχίζεται το ίδιο και η προκήρυξη θέσων στη Δημόσια Υπηρεσία. Στην επόμενη συνεδρία του το Υπουργικό Συμβούλιο θα εγκρίνει μια ακόμα θέση «αρπακτής» αυτή τη φορά για το Υπουργείο Εξωτερικών. Την ώρα που πολύς κόσμος πεινά η κυβέρνηση συνεχίζει να προκαλεί ασύστολα στον βωμό του ρουσφιετιού και του βολέματος.
Χ. Γ.

Αισθάνεται ανασφάλεια ο Ρίκκος
Αστυνομική συνοδεία και κατ' επέκταση προστασία ζήτησε ο νέος  Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Ρίκκος Ερωτοκρίτου.  Ένα πουλάκι μας σφύριξε πως ο Ρίκκος έχει ήδη προβεί σε σχετικό διάβημα και το αίτημα του αναμένεται να εξεσταστεί στο προσεχές Υπουργικό Συμβούλιο, καθώς πρόνοια για αστυνομική συνοδεία υπάρχει μόνο για τον Γενικό Εισαγγελέα. Τι να φοβάται άραγε ο Ρίκκος;
Κώ. Γε.

Χάρης VS ΠΑΣΥΔΥ
Δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο οι σχέσεις του Χάρη Γεωργιάδη με την ηγεσία της ΠΑΣΥΔΥ. Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι μάλλον ανύπαρκτες καθώς ο Υπουργός Οικονομικών δεν επιθυμεί ιδιαίτερα νταραβέρια με την ηγεσία των Δημοσίων Υπαλλήλων. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως δεν έχει ακόμα καθοριστεί συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών και ούτε υπάρχει πρόθεση για κάτι τέτοιο.
Γούντυ ο Δρυοκολάπτης

 
Οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσα μας
«Οι πολιτικές της Κυβέρνησης αμφισβητούνται», δήλωσε με χάρη και καμάρι το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, Χρίστος Χριστοφίδης, επικαλούμενος αποτελέσματα έρευνας του ευρωβαρόμετρου που πραγματοποιήθηκε το Μάιο. Σε ποιο πλανήτη είπαμε πως ζει ο Χρίστος;  Από τη Γη μάλλον περαστικός πρέπει να είναι καθώς δεν πρέπει να έμαθε για τα έργα και ημέρες της προηγούμενης κυβέρνησης.
Πα. Πε

Source: http://www.ikypros.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου