Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Game Of Thrones: Γιατί μπορεί να σταματήσει η σειρά που έχει προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση;



Ο παραγωγός της δημοφιλέστερης τηλεοπτικής σειράς της εποχής μας, Game Of Thrones, David Benioff, μοιράστηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η σειρά, μιλώντας σε διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο.

Λίγο μετά το τέλος του τρίτου κύκλου και εν αναμονή του τέταρτου, έχουν αρχίσει και διαδίδονται φήμες ότι οι δημιουργοί της σειράς θα πρέπει να επιβραδύνουν λίγο την παραγωγή της, για να καταφέρουν να προλάβουν τον συγγραφέα των βιβλίων, στα οποία στηρίζεται το σενάριό της.

Αυτή τη στιγμή, ο συγγραφέας George Martin βρίσκεται στη συγγραφή του έκτου βιβλίου, με τίτλο The Winds Of Winter, και μπροστά στην πιθανότητα συγγραφής ενός έβδομου και τελευταίου, A Dream Of Spring.

Ο παραγωγός της σειράς λέει ότι δε θέλει να διακόψει την ορμή της σειράς, περιμένοντας τα βιβλία. Δεν έχει όμως και άλλες επιλογές. Από τη μία τα βιβλία δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί και από την άλλη αν καθυστερήσει τη σειρά, περιμένοντάς τα αντιμετωπίζει το πρόβλημα του καστ, αφού έχει πολλά παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν.

“Αυτό είναι ένα πρόβλημα” είπε ο Benioff “Δεν μπορούμε να περιμένουμε εξαιτίας των παιδιών. Έχουμε ένα υπέροχο καστ, αλλά δεν έχουμε απεριόριστο χρόνο μπροστά μας..Δε θέλουμε να γίνουμε αυτή η παραγωγή που θα τραβήξει ένα βιβλίο σε τρεις σεζόν”.

Και πρόσθεσε ότι “Ένα από τα πράγματα που αγαπάμε σε αυτά τα βιβλία είναι ότι υπάρχει η ένταση και σου δίνονται οι βάσεις να χτίσεις κάτι. Αν πάμε να την κάνουμε μία σειρά δέκα σεζόν θα είναι σαν να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε
την κότα με τα χρυσά αυγά.

Ο Martin από την άλλη, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι “νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι περισσότερο κατά. Έχω μερικά ακόμα γιγαντιαία βιβλία να ολοκληρώσω και δεν πιστεύω ότι θα με προλάβουν. Θα έχουμε μία πολύ καλή κουβέντα, στην περίπτωση που το κάνουν.”


Source: http://www.newsit.com.cy/







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου