Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Μάρκος Παγδατής: «Διανύω μια δύσκολη περίοδο»

Με τα 28α γενέθλιά του συνέπεσε χθες η όγδοη διαδοχική ήττα του Μάρκου Παγδατή στον πρώτο γύρο στο ATP World Tour, η οποία τον ανάγκασε να παραδεχτεί ότι διανύει μια δύσκολη περίοδο.

Ο Κύπριος αντισφαιριστής, όπως είπε, παραμένει αισιόδοξος, εκτιμώντας ότι η σκληρή δουλειά μαζί με τον προπονητή του Zeljko Krajan, τελικά θα αποδώσει. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο Παγδατής μετά τον αγώνα δήλωσε:

«Διανύω μια δύσκολη περίοδο. Από πλευράς αυτοπεποίθησης και αυτοέλεγχου, όλα είναι κάπως ανακατεμένα όταν είμαι στο γήπεδο. Σκέφτομαι πολύ αρνητικά στο γήπεδο. Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι. Δεν είχα παίξει πραγματικά ακόμη και μέχρι τη δεύτερη καθυστέρηση λόγω της βροχής. Τότε άρχισα να παλεύω λίγο περισσότερο, αλλά ο αντίπαλος μου επίσης έπαιξε καλά. Είχαμε μια μακρά συζήτηση (με τον προπονητή του Zeljko Krajan). Υπάρχουν πολλά για τα οποία πρέπει να δουλέψουμε. Στην προπόνηση παίζω καλά, αλλά στο κεφάλι μου, αισθάνομαι την πίεση και αυτό με κάνει τόσο σφιχτό. Δεν αποδίδω όπως θέλω. Σήμερα ήταν μια κακή μέρα. Στην προπόνηση παίζω τόσο καλά και θέλω να τα κάνω όλα τέλεια στο γήπεδο. Βάζω πάρα πολλή πίεση στον εαυτό μου. Θα πρέπει να παλέψω και να κερδίσω μερικούς αγώνες και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθώ, όχι στο να παίζω τέλεια συνεχώς», πρόσθεσε.

Ο Κύπριος αντισφαιριστής θα ταξιδέψει στο Wimbledon, όπου ευελπιστεί οι περασμένες του επιτυχίες να τον εμπνεύσουν να επανέλθει σε φόρμα.

Source: http://www.elita.com.cy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου