Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Καταδικάστηκε ο παιδεραστής από τα Λειβάδια – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο δικαστήριο

-Το θύμα εκλιπαρούσε τον βασανιστή του να σταματήσει κι αυτός χρησιμοποίησε βία
-Ο δράστης είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ανθρωποκτονία και απόπειρα βιασμού


Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, επέβαλε σήμερα, σε κεκλεισμένων των θυρών δικαστική διαδικασία, 14 χρόνια φυλάκιση στον 37χρονο Ανδρέα Νόλα, από τα Λειβάδια, κρίνοντας τον ένοχο, μετά από δική του παραδοχή, στην υπόθεση βιασμού 9χρονου αγοριού, από την Παλαιστίνη, την 1η Αυγούστου 2012.

Συγκλονιστικά γεγονότα παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας για την υπόθεση, που διαπράχθηκε τον περασμένο Αύγουστο, σε χώρο στάθμευσης, παρά τον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Λάρνακας.
Με βάση τα γεγονότα όπως εκτέθηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου, ο 37χρονος αφού ξεγέλασε το 9χρονο αγοράκι και το ανέβασε στην μοτοσυκλέτα του, δήθεν για να το πάρει βόλτα να δει τον σκύλο του, το οδήγησε δια της βίας σε ταράτσα πολυκατοικίας, όπου ήρθε σε παράνομη συνουσία μαζί του.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα λέχθηκαν στο Κακουργιοδικείο, ο κατηγορούμενος προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανώμαλες ορέξεις του, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει βία εις βάρος του 9χρονου ανυπεράσπιστου αγοριού, το οποίο κλαίγοντας τον εκλιπαρούσε να το αφήσει να φύγει.

Ανακοινώνοντας την ποινή, το Κακουργιοδικείο, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του και την ανησυχία του για τον τρόπο που έδρασε ο κατηγορούμενος, σε βάρος του παιδιού.

Στην επιμέτρηση της ποινής, το δικαστήριο έλαβε σοβαρά υπόψη, τις ιδιάζουσες προσωπικές συνθήκες του κατηγορουμένου και τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς επίσης και το γεγονός ότι παραδέχθηκε ο ίδιος την διάπραξη του βιασμού του 9χρονου αγοριού. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, η παραδοχή του κατηγορουμένου απέβη προς όφελος του θύματος, αφού δεν χρειάστηκε να καταθέσει στο δικαστήριο, βιώνοντας με τον τρόπο αυτό ξανά την τραυματική εμπειρία του βιασμού του.

Πλούσιο το παρελθόν του κατηγορουμένου
Εν των μεταξύ ο 37χρονος κατηγορούμενος, είχε καταδικαστεί στο παρελθόν σε ποινή φυλάκισης 15 και 5 χρόνων για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας βιασμού, εναντίον νεαρής Κινέζας φοιτήτριας (1994). Μάλιστα το Κακουργιοδικείο, όπως αναφέρθηκε, περιόρισε τα περιθώρια επιείκειας που θα μπορούσε να επιδείξει για την υπόθεση του βιασμού του παιδιού, λόγω της προηγούμενης καταδίκης του κατηγορούμενους.

Source: http://www.newsit.com.cy/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου