Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική στον εργασιακό χώρο, γεμάτη εκπλήξεις. Πετυχαίνουν συνεργασίες, αυξάνουν τα οικονομικά, αλλά θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε θέματα φιλίας. Τα αισθηματικά σας είναι καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ Οι δεσμευμένοι ξαναβρίσκουν την οικογενειακή γαλήνη, ενώ όσοι ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο γνωρίζουν τον έρωτα της ζωής τους. Στα Θέματα της διατροφής, δώστε σημασία στο κρέας, τα εσπεριδοειδή, σαλάτες και φυσικούς χυμούς.
ΔΙΔΥΜΟΙ Αυτή η περίοδος θα φέρει τα πάνω κάτω. Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να δείξετε προσοχή στα ανοίγματα που θα κάνετε, ενώ μόνο όσοι ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο ευνοούνται σε αγορές και χρηματοοικονομικές συναλλαγές.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Οικαρκινοι αυτό το διάστημα αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα λόγω συναισθηματικών μεταπτώσεων.
ΛΕΩΝ Οτιδήποτε ξεκαθάρισμα με το ταίρι σας αφήστε το για αργότερα. . Οι προτάσεις πέφτουν βροχή με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τι να διαλέξετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Καινούριες επαγγελματικές εμπειρίες και ανοίγματα. Για εσάς είναι εβδομάδα αλλαγών με προτάσεις που μπορεί να έρχονται από το εξωτερικo.
ΖΥΓΟΣ Τα οικονομικά έχουν μια σταθερότητα. Στον έρωτα υπάρχουν εξελίξεις. Και εδώ είναι εβδομάδα αλλαγών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Όσοι έχουν παράλληλες σχέσεις θα πρέπει να προσέξουν. Προσοχή χρειάζεται και το νευρικό σας σύστημα, κυρίως λόγω του άγχους που σας κατέχει και στις παθήσεις των χεριών σας όσοι έχετε.
ΤΟΞΟΤΗΣ Για όσους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, αυτή η περίοδος ανοίγει το δρόμο για ανανεώσεις συμβάσεων, εύρεση εργασίας και επαγγελματική σταθεροποίηση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ευνοούνται όσοι ασχολούνται με το θέατρο και την τέχνη. Στον έρωτα ζουν εναλλασσόμενες συγκινήσεις. Μια είναι εύθυμοι και μια μελαγχολικοί και ανήσυχοι.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Προσοχή στη συμπεριφορά σας απέναντι στο σύντροφό σας. Η διατροφή σας πρέπει να εμπλουτιστεί με πρωτεΐνες και φρούτα.

ΙΧΘΕΙΣ Αυτό το διάστημα πρέπει να κάνετε οικονομίες για να αντεπεξέλθετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου