Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Αριστοτέλους – Καραντώνη: Όλη η αλήθεια για την άγρια «κόντρα» των δύο παρουσιαστριών

Πολλοί καλοθελητές που κυνηγούν φαντάσματα, προσπάθησαν μας πείσουν πως ξέσπασε άγρια κόντρα μεταξύ των δύο tv star…

Ο υποτιθέμενος λόγος, ήταν πως οι παρουσιάστριες εμφανίστηκαν με το ίδιο ακριβώς φόρεμα στην παρουσίαση του Eurovision Project και του DanSing For You 4, αντίστοιχα.



Το themaonline.com έσπευσε να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον σχεδιαστή για να μας εξηγήσει πως το όλο ζήτημα ήταν προϊόν μυθοπλασίας, καθώς οι δημιουργίες είναι δύο διαφορετικά κομμάτια της νέας του κολεξιόν «Summer 2015» και είναι λογικό να έχουν την ίδια σχεδόν γραμμή.





Όπως εύκολα διακρίνεται στις φωτογραφίες, με το σωστό φωτισμό, για αποφυγή παρεξηγήσεων, φαίνεται ξεκάθαρα πως τα δύο φορέματα δεν έχουν καν το ίδιο χρώμα!

Η Άντρη Καραντώνη επέλεξε μια μωβ δημιουργία, από chiffon και διαφάνειες, ενώ στο εσωτερικό του η παρουσιάστρια φοράει hot pants σε ανάλογο χρώμα.



Στο τελείωμά του, βλέπουμε μανίκια με μανικετόκουμπα και χρυσά κουμπιά, κάτι που δεν υπάρχουν στο φόρεμα της Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του MEGA, επέλεξε μια δημιουργία από silk satin, τύπου κιμονό, με φουσκωτά μανίκια και σε ένα διαφορετικό, fuchsia χρώμα.

Απαράδεκτη η στάση όσων προέτρεξαν να δημιουργήσουν μια ψεύτικη κόντρα μεταξύ των δύο αγαπημένων παρουσιαστών και ο Gregory Morfi επιβεβαιώνει πως σε καμία περίπτωση δεν υφίσταται τέτοιο.

tothemaonline.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου