Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

KΡΙΟΣ Κάνε υποχωρήσεις γιατί κανένα πρόβλημα δεν λύνετε χωρίς να βάλεις το... χέρι και το μυαλό σου. Νέα από μακριά θα σου φέρουν χαρά.

TΑΥΡΟΣ Ο μήνας αυτός δεν ήταν και ο καλύτερος. Χρειάζεστε ξεκούραση ή τελοσπάντον μια αλλαγή στη ζωή σας σημαντική.

ΔΙΔΙΜΟΙ Στη δουλειά πετάτε στα ερωτικά... δεν πατάτε. Άφησε πίσω εγωισμούς και κοίτα αυτά που σε περιτριγυρίζουν. Τίποτα δεν μένει για πάντα.

KΑΡΚΙΝΟΣ Προσοχή σε ατυχήματα. Όσα δεν φέρνει η ώρα τα φέρνει η στιγμή. Αν ασχολείσαι με οικονομικά προσοχή σε λάθος που θα σου συμβεί.

ΛΕΩΝ Πισώπλατες μαχαιριές από δικούς σας ανθρώπους. Δεν είναι όλοι όπως φαίνονται. Δοκίμασε τη τύχη σου. Κάτι καλό σου έρχεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ . Μην ακούς τους αλλους. Πάνε οι καιροί που νόμιζες πως κάποιοι ήθελαν το καλό σου. Ένα "ταξίδι" θα έρθει για καλό και άρπαξε το. Ίσως εμφανιστεί αυτό που περίμενες καιρό τώρα.

ΖΥΓΟΣ Όσο κι αν ζυγίζεις τα πράγματα πάντα το αρνητικό είναι βαρύτερο. Κάνε το μπαμ και δώσε επιτέλους νόημα στη ζωή σου. Εσύ είσαι ο αφέντης του εαυτού σου και κανένας άλλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ελάττωσε τις κακές συνήθειες. Προβλήματα υγείας θα σε αναστατώσουν αν δεν βάλεις μυαλό. Μην τα πέρνεις όλα τόσο απλά γιατί το απλό... πάει καιρός που πέρασε.

TΟΞΟΤΗΣ Αυτό το διάστημα το κεφάλι σου πάει να σπάσει. Πόσο άλλο να αντέξεις. Βάλε σε τάξη προβλήματα και καταστάσεις. Αν δεν πατήσεις πόδι θα σε πατήσουν.

AIΓΟΚΕΡΩΣ Ήρθε ο καιρός για αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Κάνε τώρα το πρώτο βήμα και θα ρθει και το επόμενο. Οι μέρες σου κλείνουν το μάτι.

YΔΡΟΧΟΟΣ Πιο καλή η μοναξιά. Οι σχέσεις δεν είναι για σένα αυτό το διάστημα. Προτίμησε να περάσεις και μόνος σου καλά παρά να κουβαλάς βραχνά στο κεφάλι σου.

IΧΘΕΙΣ . Προσοχή στην αλλαγη του καιρού. Δύσκολα αρρωσταίνεις αλλά και δύσκολα ξεπερνάς τα προβλήματα υγείας. Ένα τηλεφώνημα από το παρελθόν θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

Πηγή: www.showtime-cy.blogspot.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου