Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Συννεφιασμένη Πέμπτη! Δεν αποκλείονται μεμονωμένες βροχές

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και σταδιακά στα προσήνεμα, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά παράλια ταραγμένη, στα νότια και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών, κυρίως από το απόγευμα.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αρχικά κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με ενδεχόμενο τοπικών βροχών και πιθανόν μεμονωμένων καταιγίδων, από τα δυτικά, ενώ από το απόγευμα αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μέχρι την Κυριακή αισθητή πτώση.

Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου