Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Πανέτοιμες όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες για την υποδοχή των 300 μεταναστών

Με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη στο λιμάνι Λεμεσού, με θέμα την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου "Φιλοξένια", το οποίο θα μεταφέρει στο λιμάνι τους τριακόσιους μετανάστες, που εντοπίστηκαν σε πλοιάριο τα ξημερώματα, 50 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πάφου.

Σύμφωνα με το Λιμενάρχη, Γιώργο Ππούρο, οι τριακόσιοι μετανάστες είναι καλά στην υγεία τους και έχουν επιβιβαστεί όλοι στο κρουαζιερόπλοιο "Φιλοξένια", το οποίο αναμένεται να φτάσει στο Λιμάνι Λεμεσού, γύρω στις 21:00.

Όπως είπε ο κ. Ππούρος, "όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες είναι πανέτοιμες να υποδεχτούν τους μετανάστες".

Ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, Χρυσόστομος Ανδρονίκου, ανέφερε με τη σειρά του ότι γιατροί και νοσηλευτές θα βρίσκονται απόψε στο Λιμάνι Λεμεσού, για να εξετάσουν τους μετανάστες και αν κριθεί αναγκαίο θα διακομιστούν στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Εξάλλου, σύμφωνα με τον κ. Ανδρονίκου, το προσωπικό του νοσοκομείου είναι σε επιφυλακή και αν χρειαστεί θα κληθεί να βοηθήσει.

Στη σύσκεψη παρακάθισαν η Αρχή Λιμένων, η Αστυνομία, το Τμήμα Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης, ο Ερυθρός Σταυρός, η Πολιτική Άμυνα κ.ά.

Πηγή: www.tothemaonline.com

LIKE US ON FACEBOOK ΕΔΩ 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APPLICATION ΣΤΟ ANDROID ΚΙΝΗΤΟ Ή TABLET ΣΑΣ   Ε Δ Ω 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου